Wat zijn deze zomer de sieradentrends?

Elk jaar opnieuw hebben we verschillende sieradentrends. Daar houden we van! Nieuwe oorbelletjes, kettingen, ringen en armbandjes, daar wordt een vrouw toch gelukkig van. Ook is het leuk om je sieraden zelf te maken! Groothandel kralen gezocht? Betaalbarekralen heeft een groot aanbod kralen en bedels om je eigen sieraden te maken. Super leuk! Maar laten we eerst eens bekijken wat nu de laatste sieraden trends zijn!

Schelpen en invloeden vanuit de zee

We kennen ze nog wel van vorig jaar, de schelpen chokers en armbanden. Heerlijk om helemaal in de zomer vibes te komen! Deze trend is nu uitgebreid met verschillende invloeden vanuit de oceaan zoals walvisjes, octopussen, verschillende schelpen aan ringen, vissen, noem maar op! Je voelt je een echte beachgirl met deze sieraden om!

Strass steentjes

Terug van weggeweest zijn strass steentjes. Want glitter heeft een comeback gemaakt. Wil je niet over the top gaan maar wel een beetje opvallen, dan zijn strass steentjes perfect voor jou! Ze worden in veel verschillende soorten sieraden gebruikt, statement oorbellen, ringen en armbanden. Ook perfect voor een subtiele look als je een strass steentje in je oorbel gebruikt.

Parels

Je kunt ze weer uit de kast van je oma halen, want parels zijn terug! Mooie parel oorbellen of een ketting maken je look super classy. Je ziet ze overal en in veel verschillende formaten!

Gemstones

Gemstones, oftwel edelstenen, zijn grotere stenen, die vaak in een ketting verwerkt worden. Het zijn echte eyecatchers! Je ziet ze vooral veel terugkomen in bohemian sieraden. Edelstenen kunnen een speciale werking hebben. Bijvoorbeeld bij stress of geluk.

Glamour & Fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.