Een keuken op maat laten maken

Verrassend en toch heel persoonlijk. Alsof de keuken er altijd al is geweest. De keuken is voor jou gemaakt. De keuken is ontworpen voor de ruimte, de architectuur. Een keuken kunnen wij ontwerpen naar elke levenstijl. Met materialen die het zijn unieke uitstraling geven. Het mag opvallen op een leuke manier. Je kunt denken aan diverse materialen. Beton en staal, de rauwe materialen. Maar ook materialen die een meer natuurlijke uitstraling hebben zoals hout en keramiek. De keuken kan warmte uitstralen, of juist glad zijn. De keuken mag robuust worden of juist zwevend en licht.

Met woorden is het moeilijk te beschrijven. Een keuken kan veel doen en is het juweel van je huis.

Keuken die mensen samenbrengt

De mens van nu wil flexibel leven. Deze tijd vraagt om snelheid. De keuken moet je passen als een jas. Na een dag werken is het goed thuis komen in een keuken die op maat is gemaakt

Intuitief weet je hoe de keuken moet voelen. Een keuken waar u veel bent en die u blij maakt

De keuken op maat van nu is meer dan een functionele plek. In de keuken wordt geleefd. Het is de ruimte in huis waar we samenkomen. De keuken mag u de vrijheid geven om helemaal u zelf te zijn. U kunt heerlijk koken, in gezelschap fijne gesprekken voeren. Uw droomkeuken. Keuken laten maken door meubelmaker? Dan bent u bij Houtwerff aan het juiste adres. Wij maken zowel keukens als meubels.

Technologie

Uw nieuwe droomkeuken mag voldoen aan de nieuwste technologieen. Voorzien van de nieuwe apparatuur en moderne architectuur maken wij een design keuken op maat. Een geweldig eindproduct. Het lijnenspel van de keuken vormt de basis: zowel de verticale als de horizontale lijnen. Dit mag een traditionele basis zijn, maar kan ook een nieuwe interpretatie zijn.

De apparatuur mag de boventoon voeren in de keuken maar kan ook mooi ingebouwd zijn en zich aanpassen aan de ruimte. Technologie combineren wij met een prachtig design!

Mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.