Klaar voor een nieuwe look? Dit is iets voor jou!

Ben je jouw oude kleding stijl ook helemaal zat? Dan wordt het nu tijd om de kledingkast overhoop te gooien en kleding in te slaan voor een leuke, unieke en nieuwe kledingstijl.

De perfecte kledingstijl voor jou

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur aan dingen en dus ook hun eigen interesses. Dat zorgt ervoor dat veel mensen hun eigen kledingstijl hebben. Dat is maar goed ook, want anders liep iedereen er hetzelfde bij. De kledingstijlen kunnen erg verschillen, want de ene houdt heel erg van simpel en casual terwijl de andere van streetwear houdt. Dat is een groot verschil want er zitten bijvoorbeeld meerdere details in als het om sieraden gaat. En bij simpel draag je weinig tot geen sieraden, maar uiteindelijk bepaal je dat zelf.

Om erachter te komen welk soort kledingstijl je hebt, hangt erg af van de interesses af. Het is gewoon proberen en kijken welk soort kledingstukken je mooi vindt. Uiteindelijk kun je gaan combineren om zo je eigen look te maken. je kunt ideeën op doen door bijvoorbeeld veel naar winkels te gaan, maar wat handiger is om naar Pinterest te gaan en daar allemaal lookjes te bekijken. Uiteindelijk kun je een moodboard maken en daaruit kun je zien dat er overeenkomsten zijn. Dus heb je jouw eigen stijl gecreëerd.

Het ordenen van je kleding

Kleding kan veel zeggen over een persoon. Bijvoorbeeld hoe een persoon zich voelt of wat de interesses van een persoon zijn. Het hoeft niet per se iets te zeggen over de persoonlijkheid van een persoon.

Als je naar een sollicitatiegesprek gaat, dan kleed je je netjes en zorg je voor een representatie uiterlijk. In veel landen is het zo dat als je naar school toe gaat dat je een schooluniform draagt.

Als je vindt dat je kledingstijl niet past bij je interesses dan kan het zijn dat je duidelijk toe bent aan iets nieuws. En dat is zeer begrijpelijk.

Wat je dan kunt doen is je kledingkast overhoopgooien en gaan ordenen wat je graag wilt houden en wat weg mag. Je maakt ook een stapel van de kleding die je leuk vindt maar die je weinig draagt. Later kom je dar weer op terug en vraag je heel eerlijk aan jezelf “zal ik het houden en daadwerkelijk aantrekken, ja of nee?’’

Als je dat gedaan hebt kun je de kleding schenken aan een goed doel, verkopen of als het oud is weggooien. Doe dat ene korte jasje weg or die ene rok die je nooit aantrekt.

Nieuwe kleding kopen is altijd leuk!

Als je eindelijk klaar bent voor het kopen van nieuwe kleding, kun je kijken naar wat je echt leuk vindt. Wil je trendy zijn en draag je liever een rok, of juist wat meer streetwear door korte jassen te dragen. In dat geval kun je naar de Moscow jassen kijken, want die sluiten dan aan op je interesses.

Als je een korte jas gekocht hebt dan zou je dat heel leuk kunnen combineren met een coltrui en triple pocket strap cargo pants met daaronder doctor Martens.

Als je nog een lookje wilt met een coltrui is het leuk dat je dat kunt combineren met een rok en daaroverheen een kort jasje.

Kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.