Blijf warm en veilig tijdens koude, winterse motorritten met verwarmde motor handschoenen.

Als gepassioneerde motorrijder weet je maar al te goed hoe onaangenaam koude handen kunnen zijn tijdens het rijden in de winter. Gelukkig bieden verwarmde motorhandschoenen een geweldige oplossing voor dit probleem. In dit artikel zullen we de voordelen van deze technologische wonderen bespreken en waarom ze een essentieel accessoire zijn voor alle motorliefhebbers die hun passie ook tijdens de koudste maanden willen blijven beleven.

In de koude wintermaanden kan motorrijden een echte uitdaging zijn. Koude handen kunnen een groot probleem zijn voor motorrijders in deze periode. Als de temperatuur onder het vriespunt daalt, kan het moeilijk zijn om zelfs de simpelste handelingen uit te voeren, zoals het bedienen van de rem- en koppelingshendels. Maar ook met temperaturen boven nul kan het door de harde rijwind zo koud aanvoelen dat het oncomfortabel wordt. Om dit probleem op te lossen, zijn er verwarmde motorhandschoenen ontwikkeld. 

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van verwarmde motorhandschoenen is het comfort dat ze bieden. Door gebruik te maken van geavanceerde verwarmingstechnologie zorgen deze verwarmde motor handschoenen ervoor dat je handen warm blijven, zelfs bij extreme temperaturen. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld over je handen en vingers, waardoor je een aangenaam gevoel van comfort ervaart, zelfs tijdens lange ritten. Het  De handschoenen bieden aan beide kanten van de hand verwarming, die ook afhankelijk van elkaar in te stellen is. Hierdoor kan je altijd voor de ideale temperatuur zorgen.

Naast het comfort dat ze bieden zijn de verwarmde motorhandschoenen ook voorzien van valbescherming wat bijdraagt aan de veiligheid van jou als motorrijder. De bescherming bestaat uit elementen van carbon en een stevige stof zodat bij een eventuele val de handschoen niet kapot gaat en je hand beschermd wordt.

De verwarmde motorhandschoenen worden gevoed door krachtige oplaadbare batterijen. Als de batterijen volledig zijn opgeladen kan je afhankelijk van welke verwarmingsstand je gebuikt tot wel 8 uur verwarmen. Als je nog langere ritten gaat maken of simpelweg op een hogere stand wil verwarmen kan je er voor kiezen om een extra accu pack te nemen waardoor je dubbel zoveel verwarmingscapaciteit hebt.

De verwarmde motor handschoenen van BERTSCHAT® zijn verkrijgbaar via Comfort Producten. Dit type maakt gebruik van de zogenaamde Dual Heating functie, waarbij zowel de boven als onderzijde van de hand wordt verwarmd. Je kunt de allebei de kanten van de verwarmde motorhandschoen apart bedienen waardoor je de temperatuur op de ideale stand voor het moment kunt zetten. Als de verwarmde motorhandschoenen te warm worden, bijvoorbeeld voor een mooie zomerse rit kan je de handschoen uiteraard ook gebruiken zonder de verwarming. Ze bieden namelijk ook gewoon de bescherming die je van een normale motor handschoen mag verwachten. 

We kunnen uiteindelijk concluderen dan verwarmde motorhandschoenen een goede investering zijn voor elke serieuze motorrijder. De verwarmde motorhandschoenen houden je handen warm en flexibel, waardoor je veilig en warm op je bestemming aankomt. Als je dus op zoek bent naar een nieuwe set motorhandschoenen, neem dan zeker eens een kijkje bij Comfort Producten.

Kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.