Deze nageltrends zullen overal te zijn in 2020

Aangezien je dit leest, is het waarschijnlijk veilig om aan te nemen dat je het leuk vindt om op de hoogte te blijven van de nieuwste en beste mode en beauty. Zelfs als dat niet het geval is, is de kans groot dat je af en toe met je persoonlijke stijl experimenteert, en wat is een betere manier om je tenen – eh, vingers – in een nieuwe trend te dopen dan met je manicure? Het nemen van een nieuwe nagelkleur, ontwerp of techniek voor een proefrit hoeft geen grote verplichting te zijn, daarom zijn we enthousiast over het experimenteren met een heleboel spannende nieuwe nageltrends in 2020.

Als redacteuren volgen we natuurlijk niet alleen de trends, we ontdekken ze ook. Dankzij vier van onze favoriete experts in de nagelindustrie, zijn we er vrij zeker van dat deze nageltrends het komende jaar (en het nieuwe decennium) zullen gaan golven. Dus of je nu een klassieke Franse manicure-liefhebber bent en op zoek bent naar een subtiele manier om het te veranderen, onze experts hebben deze volgende nageltrends voorspeld die zeker op je radar zouden moeten staan.

1. Metallics

Sarah Gibson Tuttle van Olive en June zegt dat we kunnen verwachten dat metallics onze feeds zullen blijven domineren. ‘Alles, van warm roségoud tot ijzig platina’, voorspelt ze.

2. Geel

Redactie-manicure Jin Soon Choi voorspelt dat geel een grote comeback zal zien vanwege zijn “onmiskenbaar jonge en leuke geest”. Eva Chen, hierboven afgebeeld, droeg een felgele Jin Soon-tint voor het Met Gala 2019.

3. Donkergroen

Lauren Dunne, mede-oprichter en CEO van Varnish Lane, voorspelt dat donkergroen groot zal worden. “Het is een tint die mensen lange tijd niet comfortabel droegen, en ze beseffen nu pas dat het een extreem universeel flatterende tint is die heel veel complimenten krijgt.”

4. Garden Party Shades

Voor de lente verwacht Tuttle tinten te zien die doen denken aan een tuinfeest. ‘We zijn in een salie, zonnige gele en roze lavendelstemming’, legt ze uit. “Door een hogere concentratie wit in tinten toe te voegen, springt de kleur er echt uit.”

5. Crystal Nails

Kristallen winnen de laatste tijd aan populariteit omdat ze kunnen helpen met alles van liefde tot geld of zelfs meditatie kunnen verdiepen en je kunnen verbinden met je chakra’s.

Omdat we allemaal onze rockbabys gebruiken om ons lot te helpen manifesteren, is het alleen maar logisch dat ze naar onze nagels zijn gegaan, aangezien ze van nature mooi zijn.

Glamour & Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.