De laatste nagel trends van 2021

Een frisse manicure is een perfecte manier om iets extra’s aan je outfit toe te voegen. Hoewel we altijd dol zullen zijn op roze balletpantoffels of klassiek rood, waarom zou je niet iets avontuurlijkers proberen voor je volgende manicure? Van subtiele chique details tot gewaagde ontwerpen, er is voor elk wat wils met de meest stijlvolle nageltrends van dit seizoen – want het leven is te kort voor saaie nagels.

1. Grafische details

Ga voor grafisch met de meest gewaagde look van dit seizoen! Kies contrasterende kleuren om de aandacht in jouw richting te trekken, of kies voor vergelijkbare tinten voor een meer gedempte stijl. Probeer thuis eenvoudige vormen en patronen uit. Misschien moet je wel naar een nail artist gaan als je op zoek bent naar een uitgebreider ontwerp. Zij weten precies welke acryl poeder het meest geschikt is en zij hebben de ervaring en creativiteit om de mooiste ontwerpen te maken!

2. Holografische nagels

Omarm de jaren 90 met een holografische, op cd geïnspireerde nagel. Deze opvallende look wordt gemakkelijk bereikt met een speciaal pigment dat bestaat uit kleine reflecterende deeltjes. Begin met blote nagels of je gewenste basiskleur, breng een laagje pigment aan en eindig met een transparante sealgel!

3. Nude en wit minimalistic

We houden van de super subtiele details van dit nude en witte ontwerp. Houd het simpel met heldere nagellak over verzorgde nagels en voeg naar wens een scheutje wit toe aan een of twee nagels voor een smaakvolle manicure die perfect is voor op kantoor.

4. Pareldetails

De parelnageltrend is al een tijdje aan het brouwen. Het beste aan deze trend is hoe veelzijdig hij is. Als je op zoek bent naar iets luxe, laat dan fysieke parels op je nagels aanbrengen. Afhankelijk van hoe glamoureus je wilt gaan, kun je er een op elke nagel bij de nagelriem plakken, of je nagels volledig bedekken. Als je echter iets subtielers wilt, dan is een iriserende parelmoer nagellak een perfect alternatief.

Last but not least, gingham nails

5. Gingham-nagels

Gingham lijkt momenteel overal te zijn en de trend vertoont geen tekenen van vertraging. Doe de populaire geruite stof op je vingertoppen na om je te onderscheiden van de massa en toch mee te gaan met de trend.

Glamour & Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.