Dit doet een stralende lach aan jouw uiterlijk

Een stralende lach heeft vele voordelen voor je uiterlijk. Het is erg belangrijk om goed voor je tanden te zorgen en steeds meer mensen kiezen ervoor om hun tanden professioneel te laten bleken. Tegenwoordig kan het professioneel bleken van tanden je glimlach met slechts één bezoek aan de tandarts met meerdere tinten verlichten. Tanden bleken is ook volledig pijnloos en betaalbaarder dan ooit. Als je je mondgezondheid en cosmetisch uiterlijk wilt verbeteren, vraag dan je tandarts naar de opties voor het bleken van tanden. Lees snel verder voor de drie dingen waar een stralende lach voor kan zorgen! 

Het verbetert de mondgezondheid 

Een witte stralende lach zorgt ervoor dat je er beter uitziet en je je beter voelt. Naast de cosmetische voordelen, verbetert een witte glimlach ook je mondgezondheid. Wittere tanden zorgen voor een glimlach die je er nog gelukkiger en gezonder uit laat zien. Wanneer je investeert in het bleken van je tanden, voelt je je direct een stuk gemotiveerder om goed te zorgen voor je mond, tanden en glimlach. Je poetst en flost regelmatig, je gebruikt dagelijks mondspoelwater en je vermijd voedingsmiddelen die slecht voor je tanden zijn. Vraagdetandarts daarnaast af en toe of je goed op weg bent! Bovendien bestaan er diverse soorten mondspoelwater die speciaal ontwikkeld zijn voor het wit houden van je tanden.  

Het verhoogt je zelfvertrouwen 

Een prachtige witte glimlach kun je een flinke boost geven voor je zelfvertrouwen. Je tanden worden om vele redenen langzaam doffer, donkerder en geler. Het is een natuurlijke bijwerking van veroudering en door het door het drinken van bepaalde dranken en het eventeel roken. Als je goed voor je tanden zorgt, hoef je je niet langer onzeker te voelen als je lacht, praat of eet. Dit betekent dat je kunt genieten van een veel actiever sociaal leven. Niet in alleen in sociale situaties kan een prachtig gebit van pas komen. Ook op het werk zul je met een nieuw zelfvertrouwen verschijnen, dat zeker zal helpen bij bijvoorbeeld het vragen van een opslag bij je baas of het ontmoeten van nieuwe klanten.  

Je lijkt jonger  

Veel mensen investeren in het bleken van tanden, omdat het een van de snelste en meest betaalbare manieren is om er jonger uit te zien. In het begin zijn je tanden glanzend, wit en gezond, maar naarmate je ouder wordt, worden je tanden geler en donkerder. Door je eet- en drinkpatroon, bepaalde gewoonten, tandvleesontstekingen en andere medische ingrepen in je gebit wordt je gebit minder stralend en gezond. Verminder het drinken van bepaalde dranken, zoals koffie, thee en rode wijn, stop met roken en zorg goed voor je tanden. Vraag naar de opties bij je tandarts voor het bleken van je tanden en laat je door je glimlach er niet ouder uit te laten dan je je voelt. Met gezond tandvlees en een stralende lach lijk je gegarandeerd enkele jaren jonger.  

Glamour & Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.