Vakantie tip: ga naar Ibiza!

Het weer in Nederland is een beetje matig dit jaar. Je kunt niet vertrouwen op het zonnetje dit jaar en zorg maar beter dat je een jas en een paraplu bij je hebt. Het weer ibiza is een stuk beter! Daarom, en omdat het een fantastisch eiland is, is dat de vakantie tip van dit jaar!

Mooie plekken

Ibiza is een prachtige Spaans eiland in de Middellandse zee. Het eiland ligt vol mooie plekjes zoals Ibiza stad, Es Vedra en alle stranden rondom het hele eiland. Ibiza stad biedt alles wat een perfecte vakantiebestemming moet hebben. Een oud, historisch centrum met leuke steegjes, voldoende leuke cafeetjes en restaurantjes, leuke winkeltjes en het strand is vlakbij. Als je buiten de stad toch wat meer van de natuur wil zien huur je een auto en ga je verschillende wandelroutes ontdekken zoals bij Es Vedra, waar je een prachtig uitzicht hebt over nabijgelegen eilanden. Als je dan toch de auto bij de hand hebt kun je op zoek gaan naar ‘verborgen’ strandjes. Het eiland is natuurlijk omringt door strandjes, de meeste met zand, sommige met kiezels en de een veel rustiger dan de ander.

Mode op Ibiza

Naast de fantastische omgeving heeft Ibiza nog iets moois te bieden wat mij erg aanspreekt. De mode! Ibiza heeft een volledig eigen en unieke stijl. In interieur én in mode. Deze hippie achtige bohemian stijl is erg vrolijk, zonnig en luchtig. Het is erg uniek en Ibiza is de perfecte plek om dit te shoppen. Een fijn wit jurkje met gekleurde kwastjes om over je bikini te gooien wanneer je over het strand wandelt, een fijne zonnehoed en een hele nieuwe bikini. Zorg dat je voldoende ruimte overhoudt wanneer je de koffer inpakt voor de heenweg, want je kunt heerlijk shoppen op Ibiza. Je zult de ruimte zeker nodig hebben.

Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.