Sieraden trends 2021

Zoals ieder jaar zijn er ook nu weer trendy accessoires om je look mee af te maken. Dit seizoen zijn de trends erg uiteenlopend, dus er is voor ieder wat wils. Buitenom de schelp items die we vrijwel iedere zomer terug zien, zijn er nog een aantal andere producten om in de gaten te houden. Wij hebben de mooiste items voor je op een rijtje gezet. 

Sieraden met een betekenis

Betekenisvolle sieraden zijn tegenwoordig ontzettend populair. Bovendien zijn deze items tijdloos, omdat ze altijd waardevol blijven voor degene die ze draagt. De exclusieve collectie DQ metalen en rvs C.U.S® sieraden message beads van Betaalbarekralen zijn speciaal ontworpen om een boodschap over te brengen. Zo zijn er verschillende termen op de kralen te zien, zoals: love, lucky en protect. Deze hexagon vormige kralen zijn gebaseerd op gebeds kokers die vroeger veel werden gedragen door gelovige mensen. Met de message beads kun je veel verschillende kanten op. Gebruik rijgmateriaal naar keuze, of een mooie jasseron schakel. Je sieraden zullen hoe dan ook een stijlvol en persoonlijk tintje krijgen. De C.U.S® sieraden message beads zijn te verkrijgen bij deze online sieraden groothandel, evenals onderstaande items. 

Polymeer kralen

De vrolijke polymeer kralen zijn van klei gemaakt, waardoor de mogelijkheden enorm zijn. De vrolijke kleuren zijn met elkaar gecombineerd om de leukste kralen en bedels te maken: van felgekleurde watermeloen kralen tot bloemen. Combineer de kralen met stainless steel om een stijlvolle look te behouden. 

Smileys

Ook de vrolijke smiley items zijn ontzettend populair. De kralen en bedels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals acryl polymeer en DQ metaal. Zo kun je zelf de look kiezen waarvoor je wilt gaan. Ga je voor knalgeel in-your-face, of voor subtiel zilverkleurig? Hoe dan ook, je krijgt sowieso een lach op je gezicht!

Glamour & Fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.