Moeten dat dan ook meteen de duurste glimmers zijn? Nee hoor, want oorbellen, ringen, kettingen en armbanden zijn in allerlei soorten, maten en prijsklassen beschikbaar.

Zo heeft iedereen de mogelijkheid om zijn of haar uitstraling op een unieke manier kracht bij te zetten. Daarnaast kan een sieraad natuurlijk ook een schitterend cadeau zijn. Hiermee maak je onbetwistbaar duidelijk hoeveel je om degene geeft die het in ontvangst mag nemen. Een dergelijk geschenk is net zo persoonlijk en intiem als jij wilt.

Hieronder hebben wij de populairste soorten voor je samengevat.

Ringen

Verloven en rouwen. Geven en ontvangen. Of voor jezelf kopen, natuurlijk. Met een schitterende ring om je vinger vertel jij je eigen verhaal. Het geeft deels aan wat voor persoon je bent of herinnert je aan de bijzondere persoon van wie je dit sieraad misschien wel gekregen hebt. En dat hoeft natuurlijk niets met een geregistreerde verbintenis te maken te hebben. Net zo goed ontving je jouw ring om een persoonlijke mijlpaal te vieren. Bijvoorbeeld een diploma of zakelijk succes! Dat kan ook voor jezelf een reden zijn om een ring aan iemand cadeau te doen. o weet diegene voor altijd hoe trots je op hem of haar bent!

Kettingen

Misschien zijn deze nog wel persoonlijker dan ringen. Dat gaat dan meestal niet om de gouden kettingen zelf maar om de hieraan bevestigde hanger. Deze kan bestaan uit de naam van de drager of schenker. Maar net zo goed kan het een op edelmetaal aangebrachte vingerafdruk zijn, of zelfs een cilinder met een druppel bloed! Dat komt wellicht luguber over, maar zo kun je altijd iets bij je dragen dat op een unieke manier afkomstig is van je geliefde. Op eenzelfde manier kan een overledene dierbaar altijd bij je zijn door de as van diegene in zo’n hanger te stoppen.

Oorbellen

Voor iedereen is er wel een perfect stel oorbellen te vinden. Zeker aangezien deze net zo omvangrijk zijn als je zelf wilt! Van grote ringen tot kleine knopjes die misschien zelfs onder je haar verborgen zitten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Sommige modellen zijn zelfs zo lang dat ze (bijna) je schouders raken. Kies jouw favoriete model uit of schakel een vakkundige smid in om jouw unieke ontwerp op maat te laten maken. Voor jezelf of iemand anders!

Glamour & Fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.