De kleding hype van de zomer

Zomer: Hét seizoen dat merken alles op alles zetten om hun merk zo goed mogelijk neer te zetten. Ze creëren allen comfortabele en unieke kleding, die niet te strak en plakkerig zijn voor deze warme dagen. Iedereen wil in deze tijd dé perfecte outfit scoren voor het festival seizoen, en merken zouden gek zijn als zij hier niet op in zouden spelen. Ieder merk doet zijn uiterste best om voor ieder wat wils te creëren, maar wie slaagt hier als beste in?

Concurrentie op de Nederlands markt

In de afgelopen jaren zijn er op de Nederlands modemarkt veel nieuwe merken bijgekomen, die allemaal proberen zichzelf zo goed mogelijk neer te zetten. Ook de oudere merken worden de laatste tijd steeds meer onder druk gezet door de jonkies. Het vechten voor een zo hoog mogelijke rang in de modewereld is nog nooit zo heftig geweest als nu. Het lukt jonge modeontwerpers goed om een plek te beroven tussen de gevorderden, waardoor ook zij flink in populariteit aan het stijgen zijn. Het zou een leugen zijn om te zeggen dat de merken die al langer in het vak zitten zich geen zorgen hoeven te maken.

Black Bananas

Éen van de wat nieuwere merken die enorm stijgt op de moderanglijst is het merk van Wesley Balnikker. Zijn als eerste ontworpen T-shirt, geïnspireerd door het Caribisch gebied, kreeg zo veel interesse dat hij besloot een volledig merk te creëren. Sinds dien is de Transformer Monkey niet meer weg te denken uit de modewereld van tegenwoordig. De Black Bananas shirts lopen ontzettend goed, vooral de Black Bananas Motivation Tee en de Black Bananas Pocket Tee hebben al vele harten gestolen. De Black Bananas shirts zijn enorm populair bij zowel jong en oud.

Wie volgt?

Maar niet alleen Black Bananas is de modewereld aan het binnendringen, ook merken zoals AB Lifestyle en Malelions beginnen enorm te stijgen in populariteit. Ondanks het feit dat deze merken nog relatief jong zijn, zijn ze ontzettend gedreven en door deze doorzettingsvermogen hebben zij van andere merken veel respect weten te verdienen. Zo blijkt maar weer dat er niet alleen concurrentie is tussen de oudere en nieuwere merken, maar ook tussen de nieuwere merken onderling. Deze merken zijn alle drie beschikbaar bij Crivaldi, zo kan jij kiezen welk merk bij jou past.


Kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.