Louis Vuitton

Bijna iedereen kent het merk Louis Vuitton wel. Dit merk is namelijk heel erg bekend over heel de wereld. Zoals je al een beetje kan horen aan de naam, is dit een Frans merk. De volledige naam is Louis Vuitton Malletier. Sinds 2012 heeft dit merk na 5 generaties een nieuwe man aan het hoofd. Dit is Michael Burke. Dit merkt werd opgezet in het jaar 1854. Sindsdien is dit merk erg populair over heel de wereld en staat er in veel grote steden wel een filiaal! 

Handige reisbagage

Stel je gaat op reis, het is dan erg belangrijk dat je koffer al dat reizen ook aan kan. Het zou heel erg vervelend zijn als er onderweg iets kapot zou gaan aan je koffer. Ook is het fijn als je genoeg ruimte hebt voor al je kleding, zodat je niet alles er moet proberen in te proppen. Louis Vuitton wilde dit voorkomen en daarom heeft dit merk een collectie reisbagage in hun collectie die deze problemen zeker zal voorkomen. Ze hebben bijvoorbeeld mooie hutkoffers met de bekende print. Iedereen kent wel de leren bruine met karamelkleurige print met het logo LV. Natuurlijk houdt niet iedereen van die bruine kleuren en daarom richten ze zich tegenwoordig ook op andere kleuren. Op die manier heeft iedereen de kleur die hij of zij het mooist vindt. Tegenwoordig hebben ze dus ook trolley koffers in andere kleuren, zoals wit, zwart en roze. De duffle bag trolleys zijn zelfs in nog andere kleuren verkrijgbaar, zoals geel, oranje en grijs. Wel zijn deze natuurlijk allemaal met de bekende print van Louis Vuitton. Wil je wel de goede kwaliteit van Louis Vuitton, maar niet dat bekende printje, dat kan! Dat heeft het merk namelijk in de kleuren licht en donker roze, speciaal voor vrouwen. Naast deze reisbagage, zijn er ook een heleboel andere dingen verkrijgbaar. Hierbij moet je denken aan portemonnees, telefoonhoesjes, juwelenkisten en toilettassen. 

Allerlei accessoires

Louis Vuitton heeft nog veel meer accessoires. Er zijn voor mannen en vrouwen verschillende riemen en ceinturen die erg lang meegaan. Vaak zijn deze riemen aan twee kanten te dragen. Het LV logo staat natuurlijk aan de voorkant en is te verkrijgen in het goud en zilver. Om je lekker warm te houden in de winter heeft het merk ook nog sjaals, mutsen en handschoenen. Voor mannen zijn er zelfs ook nog stropdassen. Ook zijn er veel verschillende soorten zonnebrillen, zodat er voor iedereen wat leuks bij zit. Deze brillen zijn niet alleen verkrijgbaar in het wit en zwart maar ook in vele andere kleuren. Ook sieraden zijn er in overvloed. Er zijn armbanden, ringen, horloges, kettingen en oorbellen in verschillende vormen en kleuren. Allemaal voor zien van het LV logo. De horloges en armbanden zijn ook verkrijgbaar in de bekende bruine print. 

Comfort bij het lopen

Bij de schoenen van Louis Vuitton is niet alleen gelet op duurzaamheid en kwaliteit, maar ook op comfort. Er zijn veel soorten, zoals laarzen, pumps, boots, sneakers en slippers. Bij de sneakers is er enorm veel keus, veel verschillende kleuren en verschillende modellen. 

Divone.nl

Glamour & Fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.