Geef een sleutelhanger met eigen foto cadeau aan je partner

Binnenkort een jaar samen met je vriend? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je beste vriendin? Wil je jullie eeuwige vriendschap in de bloemetjes zetten? Dan kan je er misschien eens over nadenken om een armbandje met naam aan je beste vriendin te geven of je partner een sleutelhanger met eigen foto van jou in in te bezorgen. Je vindt het allebei op shoppe.nl! 

Armbandje met naam 

Je beste vriendin is jarig of je wil gewoon jullie vriendschap voor het leven eren. Wat is er dan beter dan haar een armbandje met naam cadeau te geven. Wanneer je jullie vriendschap wil vieren, dan kan je er zowel een voor haar kopen met haar naam als een voor jou met jouw naam. Bij shoppe.nl kan je ervoor kiezen om jullie armbanden met naam in te laten graveren. Het graveren gebeurt uiterst professioneel en we zijn er zeker van dat jouw vriendin hartstikke blij zal zijn met het eindresultaat! 

Sleutelhanger met eigen foto 

Op zoek naar een cadeau voor je partner? Waarom geef je hem niet een sleutelhanger met eigen foto van jou cadeau? Op die manier heeft jouw partner jou altijd bij zich. Sleutelhangers met een foto in zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. De foto die je in de sleutelhanger wil plaatsen kan in kleur of niet afgedrukt worden. Groot of klein, rond of vierkant, hartjesvorm of in een rechthoek? Het kan allemaal bij shoppe.nl. Zelfs uit materiaal heb je een ruime keuze. Wat dacht je van leer, metaal, RVS of kunststof? Kortom, je kan de sleutelhanger zo personaliseren zoals jij zelf wilt! 

Bestel bij shoppe.nl! 

Bij shoppe.nl bestellen, dat heeft zo zijn voordelen. Wat je ook bestelt, je weet dat je gegarandeerd de hoogste kwaliteit zal ontvangen, om welk product het ook gaat. Ze hebben een uitgebreid assortiment van originele cadeau’s voor elke gelegenheid. Dit zal het bijzonder moeilijk maken voor jou om te kunnen kiezen. Bestel je voor 15u? Dan wordt de bestelling, ongeacht gegraveerd of niet, dezelfde dag nog verzonden! Zo kan je dus ook nog zeker zijn van een last minute cadeau dat op tijd zal aankomen! 

Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.