Welke modetopper werkschoen wint: Elten of Puma?

Twee merken die al erg lang bestaan: Elten en Puma. Maar welke van deze 2 merken is nou beter als het aankomt op veiligheidsschoenen? Dat is een lastige vraag en hangt grotendeels af van de voorkeuren van de drager. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat een werkschoen een sportieve uitstraling heeft? Of ligt de nadruk sterk op de functionaliteit?

Veiligheidsschoenen van Elten worden wereldwijd verkocht. Het merk richt zich uitsluitend op het produceren van werkschoenen en is daardoor een echte specialist. Een uitgebreid aanbod met meer dan 300 modellen zorgt er bovendien voor dat er genoeg keuze is voor iedereen. Elten staat erom bekend dat er voor elke drager en elke prijsklasse een schoen beschikbaar is. Er zijn zelfs 26 dames modellen die een smallere pasvorm hebben. Bekende modellen zijn de Renzo, Sensation, Senex en de Fusion. Producteigenschappen van Elten werkschoenen zijn o.a. Gore-Tex, kruipneus, metaalvrij en sportief.

Puma is nog niet zolang als Elten werkschoenen aan het produceren. Daarnaast produceert het merk naast werkschoenen nog veel meer andere producten, zoals sportkleding. Maar de vraag naar Puma veiligheidsschoenen wordt steeds groter. Het merk heeft de opgedane productkennis uit het verleden vertaald naar een uitgebreid aanbod werkschoenen met een sportief uiterlijk. 52 modellen zorgen ervoor dat elke drager een passende schoen kan vinden. Ook Puma heeft veel dames modellen in het assortiment, maar liefst 9. Bekende modellen zijn de Condor, Cascades en de Conquest.

Ten slotte zijn de verschillen tussen de merken nu een stuk duidelijker. Het ene merk Elten is een echte specialist met meer ervaring en een groter aanbod. Het andere merk Puma heeft een uitstekend imago en verwerkt de opgedane kennis uit het verleden in het huidige assortiment. Het is altijd aan te raden om eerst even te passen in een fysieke winkel. Als je vragen hebt dan kun je altijd even bellen met een specialist in de buurt.

Glamour & Fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.