Waarvoor kan je een schort gebruiken?

Werk je in de horeca of ben je gewoon graag thuis aan het bakken en/of koken? Dan zal je vast en zeker wel eens iets geknoeid hebben. Niet zo tof als je op locatie bent, waarbij je de vlek niet direct kan schoonmaken. Gelukkig is er de perfecte oplossing, lees deze blog en kom erachter.

Als slager, kok, barista of schoenmaker ben je uiteraard druk aan het werk. En hierin wil je dan ook zo min mogelijk gestoord worden. Als je tijdens je werkzaamheden moet gaan nadenken over vlekken voorkomen op je kleding, dan schiet dat niet echt op. Maar met een leren schort los je dit gemakkelijk op. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat hij aan jouw wensen voldoet.

Praktische informatie

Behalve dat je met een schort vlekken voorkomt op je blouse en broek, biedt het ook nog eens bescherming tegen hitte. Dus als je op een evenement aan het barbecueën bent. Hoef je je geen zorgen te maken over het beschadigen van je kleding aan de hete BBQ.  Deze handgemaakte leren schorten geven je een stijlvolle, zakelijke uitstraling. Dus al sta je in de keuken, dan doe je dat wel in stijl.

Goed om te weten

Om je outfit dan helemaal compleet te maken, kies je natuurlijk voor de leren messenrollen. Hiermee kan je eenvoudig je messen opbergen en oprollen in de tas. En met de schouderband eraan, kan je hem gemakkelijker vervoeren. De messen worden absoluut niet beschadigd in deze tas, want je krijgt er messenhoesjes bijgeleverd. Het oogt professioneel, je hebt er lang plezier van en het is gemakkelijker.

Cadeau voor hem en haar!

Ben jezelf niet werkzaam in de horeca, of geef jij niets om het koken en bakken? Dan is er vast en zeker een partner of familie lid die dat wel doet. En laat hij/zij nou net bijna jarig zijn. Het meest originele cadeau is een leren schort die je ook nog kan laten personaliseren met de naam erop. Waarschijnlijk heeft de jarige al voldoende apparatuur, messen en heerlijke recepten in huis. Maar met een schort maak je het helemaal af. Diegene die het cadeau krijgt kan stralen, want het is volledig ambacht en daar mag je best trots op zijn. Hier kan jij of degene die het ontvangt zeker lang plezier van hebben.

Kleding, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.