De mooiste leren tassen van Burkely

Ken jij het leuke tassenmerk Burkely al? Dit merk is afkomstig uit Nederland en is in 1988 ontstaan uit het familiebedrijf Horsten Lederwaren. Als je echt fan bent van mooie merken met een lange geschiedenis, dan zit je bij Burkely dus wel goed. Ben jij ook benieuwd geworden naar dit bijzondere merk? In dit artikel vertellen we je graag wat meer!

Burkely tassen: designed in Holland, made in India

Alle tassen, portemonnees en andere accessoires van Burkely worden in Nederland (in Goirle om precies te zijn) ontworpen door de designers van Burkely. De designs worden vervolgens naar India gestuurd, waar samples zullen worden gemaakt van de ontwerpen. Burkely werkt al decennialang nauw met dezelfde Indiase leerproducenten samen om ieder seizoen weer de mooiste lederwaren te maken. Wanneer er een nieuwe collectie op de planning staat, wordt er intensief contact onderhouden met de ketenpartners in India. Zo kan Burkely de consument ervan verzekeren dat hij of zij de beste kwaliteit en de leukste designs krijgt voorgeschoteld.

Mooie tassen van verschillende soorten leer

Burkely wil met zijn tijdloze ontwerpen en goede kwaliteit leer bijdragen aan de duurzaamheid van een tas. Burkely maakt bij het ontwerpen van hun producten voornamelijk gebruik van simpele designs en neutrale kleuren, dus een Burkely product zal niet snel uit de mode raken. Als je eenmaal een Burkely tas aanschaft, dan kun je ervan uitgaan dat ‘ie jarenlang mooi zal blijven en niet gauw zal vervelen! Tassen van Burkely zijn gemaakt van verschillende soorten leer, die allemaal weer een andere uitstraling hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld laptoptassen van stevig leer met een vintage-uitstraling, maar ook wat meer delicate handtassen van zacht suède. Of wat dacht je van stoere leren rugzakken van robuust leer of gave leren laptopsleeves die je ook als clutch kunt gebruiken? Je kunt dus altijd bij Burkely terecht, wat jouw stijl ook is!

Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.