Brams Paris jeans voor dames en heren

Brams Paris. Je hebt vast wel eens gehoord van dit Nederlands jeansmerk. In de collectie vind je spijkerbroeken voor dames en heren in allerlei verschillende modellen. De meeste Brams Paris jeans zijn all season of “basic”. Echter heb je wel veel keuze uit bijvoorbeeld Non stretch en stretch. Zo is er voor iedereen dus wel een passende spijkerbroek te vinden in het assortiment van Brams Paris.

Verschillende jeansmodellen

Brams Paris heeft vele verschillende modellen binnen hun jeans collecties. Uit de mannencollectie is het model Burt C54 een van de meest verkochte modellen. Dit populaire jeans model bevat stretch. Dit zorgt ervoor dat de spijkerbroek perfect zit en daarnaast is die ook nog eens enorm stevig. Dames kiezen veel voor het jeans model Lily stretch, dit komt ook door de fijne stretch. Dit zorgt voor een goede pasvorm, bij dit model een hoge pasvorm. De stretch in deze broek is ook van enorm hoge kwaliteit. Voor iedereen is er wel een model te vinden dat perfect bij je past. Neem daarom gerust een kijkje in het assortiment Brams Paris jeans op BroekenBinkie.nl.

Brams Paris werkbroeken

Naast de gewone jeans staat Brams Paris ook bekend om de verschillende werkbroeken binnen hun assortiment. Van deze werkbroeken hebben de meeste kniestukken die in de broek zijn gestikt. Deze kniestukken zijn gemaakt van de stof condura, dit materiaal is tien keer sterker als katoen en staat bekend om de slijtvastheid. Deze Brams Paris werkbroeken zijn dan zeer geschikt voor stratenmakers en andere beroepen waarop veel op hun knieën gewerkt moet worden. Ook zijn de werkbroeken voorzien van handige zakken voor alle materialen en natuurlijk je mobiel. Naast genoemde voordelen van de werkbroeken van Brams Paris is ook de pasvorm enorm fijn en hebben de jeans een hoog draagcomfort.

Kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.