Tips voor volume in je haar

Voel jij jezelf ook zo goed als je terugkomt van de kapper met prachtig volumineus haar? Bijna iedereen houdt er wel van, haar met veel volume, maar hoe creëer je dit zelf? Wij geven je graag tips waarmee jij volume in je haar krijgt. Zo kan jij er elke dag uitzien alsof je net uit de kappersstoel komt!

Het begint al onder de douche

Meer volume en Big Hair van Hairextensions Voordeel creëren,  begint al onder de douche! Heb jij vaak slap en futloos haar? Dan is het goed om eens te kijken naar het soort shampoo dat je gebruikt. Er zijn niet voor niks een hele hoop verschillende shampoos verkrijgbaar die ook echt allemaal een andere werking hebben. Gebruik jij altijd een shampoo voor glanzend en glad haar? Dit werkt goed voor mensen die last hebben van onbedwingbaar en pluizig haar, maar als jij al steil haar van jezelf hebt, kan deze shampoo je coupe juist futloos maken. Maak daarom gebruik van producten waar je volume van krijgt. 

Verzorg alleen je haarpunten

Deze tip is ook voor onder de douche! Het is goed om conditioner of een haarmasker te gebruiken om je haar gezond te houden. Op het moment dat je conditioner gebruikt, sluiten de haarvezels waardoor je haar sterker blijft. Maar, conditioner is echt alleen bedoeld voor de punten van je haar. Smeer het daarom zeker niet op je haaraanzet. Wanneer je dit wel doet, verzwaar je het haar en gaat het slap langs je gezicht hangen. Dit is natuurlijk funest voor je volume. 

Een andere scheiding maken

Zakt je coupe halverwege de dag wat in? In plaats van er weer opnieuw droogshampoo in te sprayen, kun je een andere scheiding in je haren maken. Wanneer je je haar de andere kant op gooit, zal je zien dat dit direct meer volume oplevert. Je haren wennen namelijk aan het model waar je het altijd in draagt. Een andere scheiding kan er dan dus voor zorgen dat je direct meer volume creëert. 

Ondersteboven je haren föhnen

Gooi je haar ondersteboven tijdens het föhnen. Op deze manier krijgt je haar een root lift en heb je zonder ook maar enig styling product gebruikt te hebben meteen al veel meer volume in je haar. Dat is de beste start van een volumineuze coupe. Wanneer je dit doet, moet je er wel opletten dat je je haar niet te warm föhnt, of een hittebeschermer gebruikt om je haar gezond te houden.

Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.