Naar de kapper gaan

Het haar is het sieraad van de vrouw, maar vergis je niet. Ook menige man ziet zijn haren als ware sieraad. 
Zit je haar goed, dan voel je je ook goed en dat straal je dan ook weer uit naar anderen toe. 

Wat is gezond haar? 

Er is veel van het haar af te lezen. Tref je iemand aan met glanzend mooi haar, dan zit die persoon dikwijls zeer goed in z’n vel en leeft deze persoon ook gezond. 
Echter, alleen gezond leven is niet voldoende. Je haren hebben zo nu en dan ook de professionaliteit van een kapper nodig. Al is het maar voor de dode puntjes of goed advies, want niet alles wat jij leuk vindt, past ook bij je. 
De adviezen beperken zich niet alleen tot jou haar, maar ook tot de producten die het beste zijn voor jouw haren. 

Ga toch eens naar de kapper 

Naar de kapper gaan, zoals www.salonspiegelbeeld.nl, doen we allemaal wel eens. We zullen ook allemaal beamen dat het een heerlijke bezigheid is. We moeten er even tijd voor maken, maar eenmaal in die kappersstoel dan ontspannen we ons. Dat laten we onze haren door de kapper wassen en vervolgens knippen zoals we willen. 

Het kunnen de puntjes zijn, maar misschien wil je wel een compleet nieuwe look. In dat laatste geval is het sowieso wel wijs om even advies te vragen aan de kapper. 
De kapper is professioneel en weet waar hij of zij over praat. 
En kom je eenmaal uit die stoel dan weet je absoluut zeker dat je haar nog nooit zo goed gezeten heeft. 

Je haren verdienen het! 

Natuurlijk doet een kapster meer dan alleen knippen. Naar de kapper gaan is ook een hele sociale gebeurtenis. Velen onder ons hebben ook een vaste kapper. Misschien om logistieke redenen, maar dikwijls omdat de kapper zo goed knipt en je haren kent. In zo’n geval is het gewoon gezellig. 

Uiteraard zie je dat steeds meer mensen thuis een kapper laten komen. Vaak is dit voor het gemak. Je hoeft dan de deur niet uit en de kapster heeft binnen een paar uur meerdere huisgenoten geknipt. 
Het nadeel aan een thuiskapper is dat er maar beperkte spullen meegenomen worden. In een kapsalon zijn er veel meer mogelijkheden en zit je er vaak ook wat prettiger. Immers, de stoelen zijn verstelbaar en de kapster hoeft zich niet in onmogelijke bochten te wringen.

Voor de beste stijltips ga je naar 4allyourstyle.nl

Glamour & Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.