Meisjes kinderkleding trends voor het voorjaar 2019

Dit lekkere weer is natuurlijk een mooi excuus om nieuwe kinderkleding te kopen 🙂 In dit artikel vertel ik jullie meer over de kinderkleding trends van dit voorjaar/zomer. Het voorjaar van 2019 staat voor een periode met veel verschillende kleuren en prints. Mooie pastel kleuren en verschillende prints zoals dieren- en bloemenprints gaan we lekker veel in het straatbeeld terug zien! Zelf hou ik er heel erg van aangezien in de winter vooral de kleur zwart een hoofdrol speelt. En kan eindelijk de kleur zwart weer lekker de kast in en kunnen we genieten van alle verschillende kleuren die de winkels verkopen.

Prints
Romantische prints met mooie bloemen, diertjes en streepjes worden weer helemaal hip. Voor meiden zijn er de mooiste schattige jurkjes dit voorjaar! Alhoewel dat voor nu misschien nog iets te koud is, met een legging eronder en een paar fijne sneaker moet het goedkomen! Aangezien meiden al vroeg weten wat ze wel en niet mooi vinden qua kleding, lukt het niet om alle meiden een jurkje aan te doen. De 1 gaat liever voor de sporty look. Niet alle winkels verkopen deze verscheidenheid aan keuze, maar bij Olliewood kun je voor iedereen terecht. Of het nou die romantische printjes zijn, of de meer sportievere look!

Kleuren
Naast printjes gaan we ook verschillende pastel kleuren terug zien. Dit was vorig jaar ook al een trend, en deze komt gewoon weer terug. De fleurige kleurtjes als lichtblauw, lichtroze en mint blijven de trend. Ook hier heeft Olliewood weer verschillende keuzes:  een sportieve look of een wat meer meisjes-meisjes look. Het merk Noppies heeft bijvoorbeeld hele mooie kleuren en de schattigste printjes!

Glamour & Fashion, Mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.