Casual heren overhemden online kopen

Casual overhemden zijn nonchalant en los en zijn verkrijgbaar met lange en korte mouwen. In deze tijd koop je alles online dus ook kun je heren overhemden online kopen. Overhemden kunnen goed gedragen worden met een colbert of alleen op een jeans. Online vind je een ruim aanbod aan casual overhemden, zowel met korte als lange mouwen. Veel overhemden in deze webshops zijn met streepjes, ruitjes, effen en printjes van vele merken.  Bij heren overhemden online kopen kom je vaak ook nog eens leuke acties tegen.

Overhemden hoog in het lijstje

Heren overhemden staan hoog in het lijstje van essentials voor mannen. De moderne man moet er niet alleen goed uitzien in een overhemd op het werk, maar ook in zijn vrije tijd. Laat de T-shirts een keer liggen en probeer een overhemd. Door de veelzijdigheid aan soorten overhemden voorkom je de saaie (en formele) look. Overhemden komen in alle soorten en maten voor. Zo zijn er overhemden met korte en lange mouwen, maar ook met extra lange mouwen voor de mannen met ietwat langere armen. De belangrijkste overhemden zijn onder andere de egaal gekleurde uitvoering, de houthakkersblouse, plaidsprint en ook het denim overhemd kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje.

Strijkvrije overhemden

Tegenwoordig worden er steeds meer strijkvrije overhemden op de markt gebracht. Dat soort overhemden zijn vaak gemaakt van een speciaal type katoen en behandeld met een chemische stof waardoor ze niet kreuken tijdens het wassen. Wanneer het overhemd uit de was komt hoef je alleen nog maar de manchetten van de mouwen en de boord glad te strijken. Daarna kan het overhemd hangend drogen. Als het droog is, kan het meteen opgeruimd worden. Wil je het overhemd toch strijken? Strijk dan niet te heet. Kijk altijd goed in het was- en strijkvoorschrift om te zien op welke temperatuur je frisgewassen hemd gestreken mag worden. Over het algemeen geldt dat puur linnen heet, katoen iets minder heet en dat wol, zijde en mengsels beter lauw gestreken kunnen worden.

Kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.