De leukste relatiegeschenken voor je klanten

Je wilt je bedrijf goed onder de aandacht brengen bij je relaties en nieuwe klanten. Je weet nog niet helemaal hoe je dit wilt doen en je wilt het budget niet te groot maken. Met de juiste relatiegeschenken kun je een goede indruk maken en de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten. In dit artikel lees je welke relatiegeschenken je kunt geven met een klein budget! 

Katoenen tas

Een lichte draagtas met het logo van je bedrijf erop is een goede keuze voor promotionele doeleinden. Het is een budgettopper en wordt gemaakt van goede kwaliteit. De tote bag is erg licht en kan je makkelijk vervoeren in veel stuks. Denk bijvoorbeeld aan het uitdelen van de tote bag bij evenementen of beurzen. Als relatiegeschenk is dit een top idee, omdat je meerdere cadeaus in de tas kan stoppen en eigen goodiebag kunt maken. Staat je bedrijf bekend om gezondheid? Stop gezonde snacks en kortingscodes bij fitnesscentra in de tote bag. 

Keycords

Keycords zijn erg populair als relatiegeschenk. Ze zijn een onmisbaar artikel bij events en het vergroten van de naamsbekendheid van je bedrijf. Voor je eigen medewerkers is het een ideaal cadeau om een personeelspas mee te geven of om je collega’s herkenbaar te maken voor andere bedrijven. Keycord-lanyard heeft een groot assortiment waar je uit kunt kiezen. Wil je liever een standaard keycord met alleen het logo? Dat kan. Je kunt ook kiezen voor opvallende kleuren of verschillende functionaliteiten. Denk hierbij aan een flesopener keycord. Zo kun je gelijk een mooie fles cadeau geven.  

Notitieboek

Met een notitieboek kan je iedereen blij maken. Het is een praktisch geschenk waar iedereen wat aan heeft. De buitenkant kun je laten bedrukken met het logo en aan de binnenkant kun je ook een slogan laten bedrukken. Maak het zo origineel mogelijk en kies kleuren uit die passen bij het bedrijf. Je kunt hierbij ook een pen of potlood geven zodat je klant het notitieboek direct kan gebruiken. De pen of het potlood kun je ook laten bedrukken met het logo of de slogan. Heb je te veel besteld? Neem de geschenken mee naar ieder event en gebruik het ook als promotiemateriaal! 

Drinkbeker

Drinkbekers zijn ideaal voor iedereen! Je hebt ze in verschillende maten, kleuren en vormen. Kies voor een drinkbeker die binnen je budget valt en het beste bij je bedrijf past. Op de drinkbeker kun je het logo laten bedrukken en een leuke slogan verzinnen. 

Heb je zelf originele ideeën voor een relatiegeschenk? Deel hieronder je leukste geschenken! 

Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.