De beste Koreaanse beautymerken

Beauty producten: bijna iedere vrouw maakt er wel gebruik van. De afgelopen tijd neemt de populariteit van Koreaanse beautyproducten toe, maar wist je dat ‘K-beauty’ merken relatief goedkoop en van hoge kwaliteit zijn? Uiteraard zijn er ontzettend veel verschillende Koreaanse beautymerken, wat de keuze vaak ontzettend moeilijk maakt. Welke Koreaanse beautymerken zijn nu echt het beste? Wij hebben een kleine selectie gemaakt van de merken die je echt een keertje moet proberen.

COSRX

COSRX is gespecialiseerd in gezichtsproducten. Het assortiment bestaat voornamelijk uit verschillende maskertjes, reinigingsproducten en gezicht crèmes. Vrouwen vergeten maar al te vaak dat een goed verzorgde huid je stralend en jong houdt. De producten van COSRX kunnen hier zeker bij helpen. De verschillende reinigingsproducten zorgen ervoor dat je huid goed wordt gehydrateerd. De blackhead brush zorgt er voor dat alle mee-eters verdwijnen. En de verschillende toners zorgen voor een optimaal resultaat van de make-up. Ook wanneer je de COSRX-producten gebruikt hebt moet je de volgende dag al resultaat zien.

Klairs

Een ander Koreaans beautymerk is Klairs. Klairs is gespecialiseerd in crèmes, lotions, zeep en reinigingsproducten. Deze producten zijn allemaal gemaakt op basis van verschillende natuurlijke producten. Door deze producten structureel te gebruiken blijf je huid goed gevoed en gezond. Ook de zeepproducten zijn zeker een aanrader voor je gehele huid. De Mochi BB cusion pact van Klairs is zeker een aanrader. Deze BB-cream heeft een lichte finish met langdurige dekking van zweet en talg.

Holika Holika

Holika Holika is gespecialiseerd in verschillende huidproducten, wederom weer gemaakt op basis van natuurlijke producten. Ook de lippenstiften zijn gemaakt op basis van natuurlijke producten.  Deze lippenstiften kosten rond de 10 euro per stuk en hebben een matte finish. Deze lippenstift blijft bijna de hele dag zitten. Ook de primer van Holika Holika is zeker de moeite waard om te proberen. Deze primer bestaat uit 3 verschillende crèmes die door de combinatie je huid een gezonde glow geeft. Ook zorgt deze primer voor de optimale ondergrond van je make-up.

Glamour & Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.