Dames: zó word je een slimme shopper!

Er is bijna geen vrouw die thuis komt van een dagje shoppen en haar tassen ook heeft gevuld met onnodige artikelen. Maanden later hangen deze kledingstukken nog op dezelfde plek in de kast, mét het prijskaartje er nog aan. Dit is een aanslag op je knip en tegelijkertijd natuurlijk doodzonde van je geld. Allereerst is het slim om te kiezen voor kwaliteit en niet zo zeer kwantiteit. Immers kun je met die luxe spijkerbroek veel beter combineren dan dat je vijf ‘flutbroekjes’ hebt. Een duur kledingstuk van goede kwaliteit tilt jouw look omhoog, ook met een simpel shirtje van de Hennes. It’s all about the combination. Zwart, wit en rustige kleuren: laat je klassieke beauty spreken door deze minimalistische kleuren. Slim shoppen doe je natuurlijk niet enkel voor kleding die je overdag draagt, maar ook bijvoorbeeld als het om lingerie, een dames badjas of een kekke bikini gaat. Hier een paar tips hoe jij de beste deals online scoort. Met veel korting de mooiste artikelen shoppen, welke vrouw wordt hier nu niet blij van?

Shop de mooiste merkkleding online op Black Friday

Misschien heb je er al eens van gehoord, Black Friday! Black Friday is een dag na het meer bekende ‘Thanksgiving’. Het valt dit jaar op 29 november en dé dag om je slag te slaan. De oorsprong van deze online shopping day ligt in Amerika. Eigenaren van stenen winkels zijn begonnen met het geven hoge kortingen op deze dag om mensen te trekken tegen de Kerstperiode. Iedereen wilde natuurlijk de beste deals binnenslepen en er als eerste bij zijn, dus stonden er rijen met mensen te wachten voor de winkels voor hun nieuwe catch. Inmiddels is deze bijzondere dag overgewaaid naar Nederland. Grote retailers zijn begonnen in ons kikkerlandje met het geven van grote kortingen op merkartikelen. Meerdere bedrijven volgden, met name online kun je dus de mooiste artikelen shoppen tegen de beste prijs!

Koopjes jagen op Cyber Monday

Cyber Monday is ook zo’n dag dat je kunt shoppen met hoge kortingen. Dus heb jij al een tijd die mooie Tommy Hilfiger jurk of dure sneakers op het oog? Wacht je kans af op Cyber Monday. Het verschil met Black Friday & Cyber Monday is dat op Cyber Monday de aanbiedingen alleen online zijn. Officieel begint Cyber Monday op maandag 2 december om 0.00 uur. De acties zijn 24 uur geldig.

Houd alle acties in de gaten en steek je zelf in het nieuw op deze dagen. Dan doen slimme shoppers namelijk, shoppen op het goede moment!

Kleding, Shops, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.