Studio Anneloes: een merk met een missie

Misschien heb je al wel eens van het prachtige, Nederlandse, merk Studio Anneloes gehoord? Nog niet? Dan kan ik je het volgende vertellen. Dit merk heeft prachtige kleding in de collectie, draagbaar, soepel en, ook niet onbelangrijk: duurzaam! De kleding van Studio Anneloes is schitterend en wordt ontworpen voor vrouwen zoals jij en ik. Vrouwen met een maatje meer, vrouwen met een maatje minder. Iedere vrouw kan hier prima slagen. Maar dat is nog niet eens het meest bijzondere aan dit merk. Het is lid van het Nederlandse convenant voor duurzaamheid in de textielindustrie. Dit convenant draagt bij aan een duurzame productie van materialen en kleding en dus aan een beter milieu.

Het credo van Studio Anneloes: Buy less, choose well, make it last

En dat zegt heel veel over dit merk. Ze gaan er niet voor om je zoveel mogelijk kledingstukken te verkopen. Nee, ze willen dat jij goede kledingstukken kiest zodat je met minder kledingstukken langer toe kan. En dat helpt ook weer mee aan een beter milieu. En ook je portemonnee wordt er gelukkiger van. De kleding van Studio Anneloes is fijn om te dragen, mooi en goed voor mens en milieu. Daarbij wordt de kleding ook nog eens volledig in Europa geproduceerd. Van het ontwerp in Nederland, naar de stoffenfabriek in Italië naar de naaiateliers in Polen.

Volg de aanwijzingen in het label

Je kunt zelf ook flink bijdragen aan een beter milieu door de kleding te wassen volgens de aanwijzingen in het label. Je zorgt er op die manier voor dat de kleding (nog!) langer mooi blijft en je draagt deze kleding dan automatisch vaker. Zo ga je de “wegwerpmaatschappij” tegen. Natuurlijk is het dan wel van belang dat de kleding die je koopt van hoogstaande kwaliteit is. En dan zit je bij Studio Anneloes dus zeker goed!

Draag wat jij wilt en combineer waar het kan

Ben je gek op felle kleuren of ga je juist voor meer ingetogen? Hou je van leuke printjes of heb je liever effen kleding? Het kan allemaal bij Studio Anneloes. Sterker nog, de meeste kledingstukken van dit merk zijn heel goed met elkaar te combineren. Zo hoef je niet iedere keer een compleet nieuwe outfit aan te schaffen, maar maak je gewoon een andere combinatie! Kies eens een wat langere of juist een kortere blouse met een bijzondere print en draag deze op een mooi gesneden jeans of misschien wel op een legging. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Mode, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.