Ooit gehoord van slippers op maat?

Ben je aan het shoppen naar een nieuw paar slippers die het meest geschikt is voor jou? Geen enkele voet is hetzelfde. Slippers die niet naadloos op jouw maat en vorm zijn aangepast, kunnen schadelijk zijn voor je voeten en dus zonde van je investering. Geef je voeten de persoonlijke aandacht die ze verdienen met op maat gemaakte slippers. Slippers op maat bieden de ultieme pasvorm voor iedereen die comfortabel en klachtenvrij wil rondlopen. Maak een afspraak met een voetspecialist die is aangesloten bij FITS om jouw voeten digitaal te laten inscannen. Met deze scan heeft de voetspecialist voldoende informatie in huis om je persoonlijk een slipper aan te meten waarin je voeten vrij kunnen ademen. De slippers op maat worden gemaakt in een fabriek in Portugal waarbij ze uitsluitend met ecologisch verantwoorde leersoorten werken.

Voor dames en heren
Slippers op maat zijn er voor alle dames en heren met stijl. Modebewuste fashionista’s die comfort vooropstellen, zullen er net zo makkelijk in willen worden gespot als sportieve mannen met fashion sense. Dankzij het uitgebreide aanbod, zijn slippers op maat namelijk voor zowel dames als heren goed te combineren met de rest van je kledingstijl. Slippers op maat geven een persoonlijke touch aan de rest van je hippe look en maken het complete plaatje af.

Gemaakt naar jouw kleur en voorkeur
Alle slippers op maat worden geheel naar jouw smaak gemaakt en je hebt namelijk voldoende keuze in de samenstelling en kleur. Of je nu gaat voor een van de gedurfde felle kleuren – bloedrood, knalgeel of helder blauw – of juist een neutrale kleur als grijs. Ook als je een voorliefde hebt voor mooie dessins, zoals een vrolijke bloemenprint, voor ieder smaak is er wel iets te vinden. Slippers op maat worden gemaakt van verschillende materialen. Er zijn slippers van zachte en comfortabele materialen als leer. Alle modellen van kun je bovendien nog verder van een persoonlijk tintje voorzien door naar eigen voorkeur het bovenwerk, de binnenvoering, het voetbed of de loopzool aan te passen.

Laat je voeten genieten
Slippers op maat staan geweldig bij iedereen en zijn een onmisbaar item als je jouw voeten de aandacht wil geven die ze verdienen. Voor een persoonlijke service bij het aanmeten en selecteren van jouw unieke paar ben je bij FITS Footwear aan het juiste adres. Grote kans dat je nooit meer terug wil. Laat je voeten het hele jaar genieten van speciale slippers op maat.

Kleding, Mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.