Zo ga jij stralend en modieus de winter door

De herfst is officieel begonnen wat betekent dat de temperatuur gaat dalen en de dagen korter worden. Voor sommige is dit een sombere periode. Het kan zijn dat je sneller last krijgt van vermoeidheid en dat je minder energie hebt voor de dag. Dit is helemaal niet nodig want de herfst en de winter zijn prachtige seizoenen, dus je kan hier maar beter van genieten! Wij hebben een aantal tips onder elkaar gezet die ervoor kunnen zorgen dat jij stralend de winter door gaat.

Zorg goed voor jezelf

Tijdens de de koudere dagen is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Dit begint bij een goede nachtrust en goede voeding. Zorg ervoor dat je minimaal 8 uur per nacht slaapt en probeer hierbij een ritme aan te houden. Door een vast ritme in je dag te creëren krijgt je lichaam vanzelf meer energie. Daarnaast is goede voeding super belangrijk. Zorg ervoor dat je genoeg vitamines en mineralen binnen krijgt. Als je dit lastig vindt, is het een goed idee om extra vitaminesupplementen te nemen tijdens het najaar. Zorg er daarnaast voor dat je genoeg water en thee blijft drinken.

Om je huid een extra boost te geven kan je tijdens de winter een extra dikke dag- en nachtcrème aanbrengen. Je huid krijgt veel te voorduren met lage temperaturen. Ook is het belangrijk dat je je huid één keer per week scrubt om de dode huidcellen te verwijderen. Hiermee voorkom je dat je een dof uiterlijk krijgt. Veganly heeft de perfecte scrub om je huid mee te verzorgen. De producten zijn 100% vegan zonder dierlijke producten. Ook heeft Veganly fijne bodylotions om je huid extra te voorzorgen. Met de natuurlijke producten van Veganly kom jij stralend de winter door!

Laagjes

De winter is hét modeseizoen. Je kan eindeloos items combineren door in laagjes te werken. Draag bijvoorbeeld een leuk rokje met een bloesje en een trui. Het is dit najaar ook een trend om lange laarzen onder een rokje of een jurkje te dragen. Combineer je jurk met een mooie trui of spencer en een statement riem. Ondanks Corona, is het belangrijk dat je jezelf modieus blijft aankleden. Een joggingpak is leuk voor een dag maar helaas niet voor de hele week.

Geef jezelf een modieuze outfit en blijf goed voor jezelf zorgen, ook tijdens de winter!

Glamour & Beauty, Mode, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.