Welke extensions moet ik nemen? 4 afwegingen voor vrouwen

Ben je helaas niet gezegend met een volle bos haar, maar zou je dit wel heel graag willen? Daar zijn haarextensions perfect voor! Niet alleen zien extensions er vaak natuurlijk uit, maar je kapsel blijft er ook beter door zitten én je hebt allerlei keuze in het soort extensions dat je gebruikt. Genoeg redenen om extensions te nemen, dus. Er zijn ook veel verschillende soorten extensions, dus twijfel je nou over welke extensions je moet nemen? Lees dan vooral even verder! Wij bespreken 4 afwegingen voor bij het nemen van extensions. 

Welke extensions moet ik nemen, afweging 1: Wat is je budget?

Allereerst is het bij het kiezen van extensions van belang om te bepalen wat je budget is. Is je budget wat kleiner, dan kun je beter voor synthetische extensions gaan. Het voordeel hiervan is dat ze goedkoper zijn dan extensions van natuurlijk haar, maar het nadeel is dat ze er vaak wat minder echt uitzien dan natuurlijke extensions. 

Welke extensions moet ik nemen, afweging 2: Tijdelijk of permanent? 

Wil je altijd extensions in je haar of heb je ze alleen nodig voor een speciale gelegenheid? Afhankelijk van het antwoord daarop kun je wederom kiezen voor synthetische of natuurlijke extensions. Synthetische extensions zijn namelijk niet geschikt als permanente extensions, want je kunt je haar niet wassen, stylen of krullen als je deze in hebt. Als je tijdelijke extensions wilt kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pony clip in extension, zo verander je in een handomdraai je hele look.  

Welke extensions moet ik nemen, afweging 3: Welke structuur?

Ook is het belangrijk om te beslissen welke structuur extensions je wilt. Misschien wil je dezelfde structuur als je eigen haar. Dus als je zelf steil haar hebt wil je daar ook steile extensions in (laten zetten). Of misschien ben je toe aan een verandering en laat je met steil haar juist gekrulde extensions zetten, zodat je alleen nog je eigen haar hoeft bij te krullen voor een gekrulde coupe! 

Welke extensions moet ik nemen, afweging 4: Welke kleur

Tot slot is het natuurlijk ook van belang om te bepalen welke kleur je extensions moeten zijn. Idealiter zijn de extensions dezelfde kleur als je eigen haar, zodat het geheel er natuurlijker uitziet. Je kunt extensions ook verven, bijvoorbeeld als je je eigen haar ook gaat verven. Maar houd er wel rekening mee dat dit meestal niet geweldig is voor de kwaliteit van de extensions. Probeer dus bij aanschaf een kleur te kiezen die overeenkomt met jouw eigen haar!  
Enthousiast geworden over extensions? Kijk dan ook eens voor de andere mogelijkheden voor haarwerken online kopen en maak jouw keuze!

Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.