Modeontwerpers doen er alles aan om hun nieuwste collecties zo aantrekkelijk mogelijk aan de klanten te presenteren. Dit proberen ze op de meest originele manieren voor elkaar te krijgen. Een van de populairste en meest succesvolle manieren is door kun kleding een thema te geven. Merken combineren hun nieuwste ontwerpen met een thema waar veel mensen fan van zijn. Ook gaan merken vaak samenwerken met artiesten, organisaties, films of series, zodat zij van grote fans veel aandacht zullen ontvangen. Neem als voorbeeld de Vans x Nasa of de Billie Eilish x Bershka collectie, waar vele van haar fans op afkwamen

Steden

Een veel voorkomend thema is landen of steden. Mensen combineren hun kleding met verschillende namen uit grote steden, plekken die veel mensen kennen zodat het een groot bereik heeft. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Quotrell, ook dit merk combineert hun kleding met een stadnaam, zoals hun London of Oslo collectie. Mensen vinden het leuk als kleding die bij elkaar hoort ook laat merken dat het bij elkaar hoort. Dit thema is dus een flink succes, maar merken proberen nieuwe en originele thema’s te vinden, zodat zij zich kunnen onderscheiden van de rest van de wereld.

Black Bananas

Black Bananas heeft aan zijn nieuwste collectie ook een thema gekoppeld: Space! De ruimte is iets waar veel mensen fan van zijn, dus om hun kleding te combineren met dit thema is een slim idee geweest! Neem als voorbeeld de Black Bananas shirts Saturn Tee of de Black Bananas Galaxy Tee. De kleding zijn er in meerdere kleuren te vinden en op de site en de winkel valt meteen op welke collectie bij elkaar hoort! BLCK BNNS heeft een relatief origineel thema gekozen, waardoor mensen snel geïnteresseerd zijn in de nieuwste collecties die het merk uitbrengt! Bekijk het volledige assortiment bij Crivaldi.

Wat wil jij zien?

Mensen vinden het leuk wanneer een thema wordt gerepresenteerd waar ze geïnteresseerd of fan van zijn. Series en bands zijn twee thema’s die vaak veel aandacht weten te trekken, aangezien het in dit geval vaak gaat om grote massa’s mensen die fan zijn. Is er nog een thema dat jij graag terug wilt zien? Een van je favoriete artiesten? Een serie die je maar blijft bingewatchen? Of een van je favoriete bedrijven? Noem het allemaal maar op!

Kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.