Echt leren portemonnees voor heren

Of je nu veel contant geld hebt of juist veel pasjes of allebei, bij Arrigo Lederwaren hebben we altijd de juiste leren portemonnee voor jou. Gemaakt van de beste kwaliteit vintage look buffelleer of zacht en soepel rundleer en verkrijgbaar in verschilllende kleuren zoals zwart, lichtbruin, donkerbruin of juist een wat meer opvallende kleur zoals rood of paars. 

Een portemonnee met RFID, een veilig idee

Tegenwoordig betalen we vaak met bankpasjes of creditcards, handig maar niet helemaal veilig. Onze heren portemonnees met RFID-bescherming zorgen ervoor dat een kwaadwillende jouw pasjes niet kan uitlezen, het beschermt je tegen elektronisch zakkenrollen, wel zo veilig. Naast portemonnees met RFID-bescherming hebben we ook pasjeshouders met RFID.

Bestel jouw heren portemonnee vandaag

Op de afdeling portemonnee heren op onze website is het eenvoudig om de heren portemonnee die aan jouw wensen voldoet te vinden. Met de filters aan de linkerkant kun je je selectie kleiner maken door te filteren op met of zonder RFID, filteren op kleur of op soort leer. Onze heren portemonnees komen in verschillende maten en uitvoeringen zoals het bekende billfold model wat makkelijk in je broekzak past of een grote beurs waar je tot wel 25 pasjes in kwijt kunt en met een groot muntgeld vak. Arrigo Lederwaren heeft ook portemonnees met een ketting die je veilig aan je broek kunt vastmaken zodat je hem niet verliest. Zoek je iets compacter wat je makkelijk mee kunt nemen in je zak of tas kijk dan een bij onze leren pasjeshouders, daar passen naast veel pasjes ook briefgeld en muntgeld in.

Lang plezier van jouw portemonnee

Van onze heren portemonnees kun je jarenlang plezier hebben als je hem goed onderhoud. Leer is een natuurproduct en kan uitdrogen, daarom is het verstandig om je portemonnee een of twee keer per jaar licht in te vetten met leervet of een leer crème.  Mocht je portemonnee nat worden laat hem dan langzaam drogen en niet bij een hittebron. Mocht je toch nog vragen hebben over de juiste portemonnee voor jou dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen en gaan wij jou helpen de juiste portemonnee te vinden.

Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.