Pampers New Baby aanbiedingen

Speciaal voor de allerkleinsten heeft Pampers New Baby luiers. Deze New Baby luiers zijn verkrijgbaar in maat 1 tot en met 3 en zodoende geschikt voor baby’s van ongeveer 2 tot 7 kilo. Hoe zwaarder je baby, hoe groter de maat luier die je nodig hebt. De Pampers New Baby luiers zijn vergelijkbaar met de Premium Protection serie, alleen zijn New Baby luiers kleiner. Ze zijn van superzacht materiaal en kunnen goed ventileren. Je kunt op onze website zien elke aanbiedingen voor Pampers New Baby er op dit moment zijn. Wil je altijd op de hoogte zijn van aanbiedingen? Dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en krijg je New Baby aanbiedingen in je mailbox.

Houd je baby droog

Pampers New Baby luiers kunnen je baby tot wel 12 uur droog houden. Net als de Premium Protection serie, beschikt de New Baby luier ook over een plasindicator. Dit is een strook materiaal op de luier die door middel van een gele kleur aangeeft hoe vol de luier zit. Hoe donkerder de gele kleur op de indicator, hoe voller de luier. Als de strook donkergeel is, is het tijd om de luier te verschonen. De buitenkant van de luier is van waterdicht materiaal, zodat de luier niet op kleren of in bed gaat lekken.

Belangrijke details voor pasgeboren baby’s

De Pampers New Baby zijn bedoeld voor pasgeboren en heel jonge baby’s. Bij deze jonge kindjes is het gebied rondom de navel nog erg gevoelig. Om dit gebied te beschermen en ontstekingen te voorkomen, zit er een naveluitsparing in deze luiers. Zo komt de luier niet op het gebied bij de navel en kan dit na de geboorte sneller herstellen. De pasvorm voor de allerkleinsten is vaak moeilijk. Daarom kun je met plakstrips het deel van de luier dat rondom de benen zit goed passend maken, om te voorkomen dat de luier gaat lekken.

Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.