Tatoeages, waar zijn de beste plekken?

Iedereen heeft een bepaald moment in zijn of haar leven dat hij of zij een tatoeage wil. Maar wat zijn nu de beste plekken, zodat het er ook nog mooi en modieus uitziet?

Tramstamp

Laten we er mee beginnen dat een trampstamp echt not done is. Weet je iet wat het is? Google het maar. Deze tatoeage is niet mooi of classy en je zult hier naar een tijd zeker spijt van krijgen. En wat het is met een tatto, once it’s there, you can’t remove it.

Zij

Wat een mooie plek is voor een korte tekst is op je zei,  net onder je BH. Het is een intieme plek, die niet altijd gezien kan worden, behalve als je een bikini draagt. Het ziet er super sexy en modieus uit!

Pols

De pols is een populaire plek voor tatoeages, denk er wel goed na over hoe groot de tatoeage zal zijn. Want een te grote tatoeage op je pols, is echt niet mooi.

Nek

De nek kan een hele mooie plek zijn, het is een plek die vaak door niemand wordt gezien omdat je haren er bijna altijd over hangen. Goed als je een tattoo wil die je ook wil kunnen verbergen.

Bovenarm

De bovenarm is een mooie plek, je kunt kiezen rond de positie van de elleboog of daarboven. Het is natuurlijk heel mooi om een dunne minimalistische tatoeage daar te hebben.

Denk er wel over na dat jouw werkgever misschien niet zo blij kan zijn met tatoeages, dus overleg met je baas of check het handboek als je wil gaat voor een tatoeage. Tegenwoordig zijn werkgevers er wel makkelijker in, maar zeker niet allemaal. Ook blijft een tatoeage niet voor drie weken, maar voor de rest van het leven, realiseer jezelf dat alsjeblieft.

 

 

Mode, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.