Je loon is er: en nu? Shoppen!

Het is de periode van de maand dat jouw loon wordt gestort en dat er overal leuke aanbiedingen zijn! Hoe kun je er nou voor zorgen dat je niet alles in 3 dagen uitgeeft en dat je de rest van de maand op droog brood moet leven?

Kies tussen verschillende dingen. Ik snap dat je vier paar schoenen wil kopen, maar kies voor één paar schoenen en laat de rest toch even links staan. Misschien wil je ze een maand later niet eens meer. Maak goede afspraken met jezelf.

Afspraken

Zoals ik zei, maak afspraken met jezelf. Elke keer als je je loon ontvangt mag je voor €250 een setje kleren en schoenen kopen. Dan heb je toch een leuke nieuwe outfit. Heb je liever een limiet voor jezelf zodat je niet al te veel kunt uitgeven, houd je hier dan ook aan. Om niet over de grenzen te gaan.

Speciale gelegenheid

Leg daar geld voor apart. Weet je bijvoorbeeld in januari al dat je in juni een bruiloft hebt, kies dan ervoor om vanaf januari elke maand 30 euro apart te zetten zodat je genoeg extra geld hebt voor de bruiloft van je beste vriendin. Zo spaar je consequent elke maand een bedrag voor die prachtige outfit en word het in juni een koopje en flinke uitgaven.

Zet goals

Maak afspraken met jezelf dat je niet teveel geld uit mag geven elke maand, behalve als je het doel van die maand hebt bereikt. Bijvoorbeeld 3 keer per week gesport de hele maand is 50 euro om uit te geven, geen alcohol de hele maand is nog eens 50 euro. Dan leef je een gezonde levenstijl, en beloon je jezelf er ook nog eens voor ook!

Deze tips zijn het begin, je moet natuurlijk zelf aanvoelen hoeveel geld je per maand opzij kunt zetten om al deze dingen waar te maken. Probeer geen gat in je handen te hebben en probeer het bij te houden dat je misschien zelfs nog kan sparen voor een leuke vakantie!

Ga je graag online shoppen? Met één klik geld terug op je online aankopen, neem een kijkje op 24/7 Discount.

Kleding, Mode, Shops, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.