Aliexpress, leuk en betaalbaar

Tegenwoordig zijn we elke dag op zoek naar nieuwigheidjes. Als het gaat om kleding of interieur. Daarbij komt Aliexpress heel goed van pas, want het is goedkoop en heeft de leukste en laatste moeite. Je moet er wel wat geduld voor hebbe, het duurt gemiddeld 3 weken voor het in huis is. Maar het is het waard!

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel, je maakt een account en daarna stop je de spulletjes die je wil in je karretje. Als je daarna klaar bent om af te rekenen kan je gewoon betalen met iDeal. Helemaal geweldig toch? Let er wel op of je verzendkosten of geen verzendkosten hebt. Soms verkopen meerdere winkeltjes hetzelfde, de ene voor $1,03 en de andere voor $1,08. Kijk dan of ze allebei geen verzendkosten hebben, anders ben je als nog duurder uit.

Wat nou als ik het niet ontvang?

Soms gebeurt dat nu eenmaal, dan ontvang je het niet en heb je er wel gewoon voor betaald. Geen zorgen, bij Aliexpress staat de klant voorop! Je gaat eerst in gesprek met de verkoper, en als je dan je geld terug wil, krijg je het gewoon terug gestort op je rekening. Heel  makkelijk en veilig!

Er is zoooo veel, waar moet ik beginnen?

Elke keer als ik de website openklik denk ik precies hetzelfde. De kunst is gewoon om goede zoekwoorden in te typen. Of gewoon op een vrije middag met een kop thee en een zak chips de hele middag scrollen. Dan kom je er ook.

De eerste keer Aliexpress kan je natuurlijk gewoon testen met een kleine aankoop, zodra je het meer vertrouwt kun je ook besluiten om meer uit te geven. Ik wens je heel veel shop & zoekplezier!

Mode, Shops, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.