Stralend als de zon

Heb jij al die ene jurk gevonden? Die ene jurk dat wanneer je die draagt je jezelf zo vrolijk, mooi en zelfverzekerd voelt dat het je laat stralen. Dat wanneer je over straat loopt iedereen toch even iets langer naar je kijkt.  In deze jurk ben jij de beste vorm jezelf aller tijden. Je bekijkt het leven positief en iedereen je vriend. Ik wel in ieder geval. Kleding die ik helemaal het einde vindt heeft dit effect op mij en ik wens dat iedereen. Daarom ga ik mijn favoriete outfit voor een zonnige dag met jullie delen. 

‘The’ dress

Van niets word ik zo blij een mooie zonnige dag. Alsof de zon mij uitnodigt om mijn favoriete jurk aan te trekken en te gaan picknicken in de natuur. Vredig, vrolijk en helemaal zonder zorgen. De halterjurk is halflang en gemaakt van hele zachte, lichte en luchtige stof. De jurk zit gegoten om mijn bovenlichaam en lekker losjes en wapperend aan de onderkant. De jurk heeft geen mouwen en ook een deel van mijn rug is ontbloot, lekker spannend! Als je ernaar zou kijken zonder zonnebril zou je verblind zijn. De jurk is zo kleurrijk dat je er meteen verliefd op wordt. Met deze jurk aan kan je mij van veraf zien stralen als de zon 

Vintage 

Wat ik nog meer zou leuk aan deze jurk is dat het uniek is. De jurk is namelijk echt vintage. Omdat ik weet dat andere mensen dezelfde jurk niet aan kunnen hebben, geeft het dragen van de jurk mij een speciaal gevoel. Jullie kunnen dus helaas nergens exact dezelfde jurk kopen. Jullie mogen proberen er dicht bij te komen. Bij Tante Betsy maak je sowieso de beste kans. 

Kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.