Heb jij al gehoord van Chroomnagels?

Tenzij je onder een rots hebt geleefd, heb je de afgelopen maanden de trend van chroomnagels op internet zien rocken. Het is een van de meest populaire en opvallende manicures-looks die een revolutie teweegbrengen in je nagelspel. Het ziet er niet alleen prachtig, opvallend en luxueus uit, het is eigenlijk ongecompliceerd en goedkoop te realiseren! Chrome nagels zijn een stijl die iedereen die van mooie en oogverblindende manicures houdt, minstens één keer moet proberen. Er zijn een miljoen en één manieren om chromen nagels te maken, dus het is een trend die ongetwijfeld heel leuk zal zijn.

Chrome nagels zijn een metallic, hoogglans manicure-stijl die reflecterend en hoogglans naar een nieuw niveau tilt. In plaats van een traditionele metallic nagellak, is chroomlak eigenlijk helemaal geen lak. Om de chromen look te bekomen, gebruik je een normale basiskleur met daarop een chroompoeder. Het effect dat je krijgt van dit laagjesproces is een afwerking die er bijna uitziet als een 3D-reflectie van licht. Het is gladder dan glitter en sprankelender dan een metallic lak. Het is het beste van elke wereld als je van glamour houdt. Afhankelijk van welk poeder je gebruikt en hoe je het aanbrengt, kun je alles krijgen van een holografisch tot een spiegeleffect. Een bekend en goed merk die dit aan biedt is Urban Nails.

Chroompoeders zijn iets moeilijker aan te brengen dan een nagellak, maar het is een techniek die absoluut iedereen met een beetje moeite kan leren. Poeders kunnen voorzichtig worden aangebracht met een sponsapplicator, terwijl je wat looks kunt doen door simpelweg de hele nagel in het poeder te dompelen. Omdat je chroompoeders over een gewone basis nagellak legt, heb je onbeperkte mogelijkheden voor je eigen chroompoeders! Je kunt roze poeder over een roze lak doen, of je kunt kleuren mengen voor een extra unieke look! Als je wat inspiratie nodig hebt, hebben we een verzameling van 50 schattige, eenvoudige nageldesigns, geïnspireerd op chroom, verzameld zodat je het zo snel mogelijk kunt proberen.

Als je de trend van chroomnagels opzoekt, maar de dingen ingetogen wilt houden, ga dan voor een massief zilveren chromen spijker. Het is glamoureus en mooi genoeg om veel complimenten te krijgen, maar niet zo blitse dat het niet bij elke levensstijl past. Manicuretypen die iedereen kan bereiken, zijn altijd een geweldige keuze en een geweldige plek voor beginners om te beginnen.

Een manier om chromen nagels te maken, is door deze aan slechts één nagel toe te voegen. Babyroze glanzende nagels zien er uitstekend uit met één chromen spijker die uit de rest tevoorschijn komt. Het ziet er lieflijk uit en kost minder tijd dan uw gemiddelde chromen manicure. Door enkele bijpassende roze strass steentjes toe te voegen, zien ze eruit als designer nagels die je zelf kunt maken.

Een andere manier om je manicure op te fleuren, is door te gaan voor ongebruikelijke verchroomde nagelkleuren, zoals deze diep blauwgrijsgroene tint. Het is ongebruikelijk en uniek, dus het is het proberen waard voor iedereen die iets nieuws nodig heeft. Bovendien zien ze er nog gewaagder uit als ze scherp zijn. Het is de perfecte manicure voor vrouwen die geen vuist maken en zich voor niets verontschuldigen.

Niets ziet er beter uit met een sprankelende nieuwe verlovingsring dan een set vers gemanicuurde nagels! Ga voor metallic met een delicate roze-zilveren tint die bij je oogverblindende nieuwe diamant past. Het is vrouwelijk en een mooie manier om chroompoets in je manicure te verwerken voor je grootste dagen en meest speciale gelegenheden.

Glamour & Beauty, Mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.