De mooiste dameskleding voor het voorjaar

Het zonnetje zet nog niet helemaal door, maar dat maakt niet uit. Het voorjaar is begonnen! Dat betekend dat het tijd is om te kijken naar de nieuwste collecties van bekende merken zoals Marc Cain en SET. Wij geven je vandaag wat extra inspiratie.

Tijd voor trendy jurkjes

Wat het voorjaar en de zomer zo leuk maken, is dat het weer tijd is voor jurkjes en rokjes. Trendy jurken, zoals de SET jurken, doen het altijd goed. Er zit altijd een speelse touch aan het ontwerp, maar met een mooie hak kan dit jurkje ook nog steeds voor zakelijke gelegenheden gedragen worden. En wil je een casual lookje? Dan combineer je een jurkje met een toffe sneaker of laarsje. Hoor ik daar iemand al ‘festivalseizoen’ roepen?!

Leuke rokjes scoren

Naast jurkjes doen rokjes het natuurlijk ook altijd goed. Tot een paar jaar geleden was het maar ‘tuttig’, maar nu hebben we de rokjestrend eindelijk omarmd. De rokjes met veel verschillende laagjes is nu heel populair, maar de midi-rok (de rok die tot over je knieën valt) heeft ook al vele harten gewonnen. Zo’n midi-rok is perfect voor nu, wanneer de zon soms al even van zich laat zien. Combineer met een leuke top en spijkerjasje of juist met een klassieke blouse.

Hoe je jouw stijl kan ontdekken

Toch blijft het altijd wel een dingetje hoor, je eigen stijl benoemen. Het is echt aan te raden om wat meer naar winkels te gaan in plaats van dat online shoppen. Bij goede kledingzaken, zoals LeurinK Mode (of gewoon de Bijenkorf), zijn er genoeg specialisten die jou kunnen helpen met het vinden van mooie items. Ontdek welke kleur goed bij jou staat en welke kleuren je links moet laten liggen.

Vervolgens kan je veel verschillende stylen proberen door gewoon te passen. Je merkt vaak vanzelf al bij welke style jij je prettig voelt. Stylen lopen natuurlijk altijd in elkaar over en je hoeft jezelf ook zeker niet in een style-hokje te plaatsen. Jouw persoonlijke style kan ook heel goed een mix van verschillende stylen zijn.

Kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.