De prachtige bh trends in 2019

Een van de kleinste kledingstukken bij een vrouw en tegelijkertijd ook een van de belangrijkste. Dan hebben we het natuurlijk over de bh. Helaas draagt meer dan de helft van de vrouwen de verkeerde maat bh. En dat is nog niet alles, schouderbandjes die snijden of een bh die aan de achterkant omhoog trekt. Daarnaast zijn slecht zittende, goedkope bh’s op lange termijn duurder want je draagt ze korter, omdat ze snel de vorm verliezen. Een goede bh ondersteunt en geeft vorm aan je borsten.

Jouw perfecte maat
Om dit te voorkomen, is het verstandig om de maat goed op te meten. Begin hiervoor met het meten van de borstomvang, redelijk strak onder de borst. Omdat een bh elastischer is dan het meetlint. Daarna meet je het volle gedeelte van de borst. Met deze twee getallen samen bereken je de juiste maat. Bepaal ook waarvoor je de bh koopt, onder aangesloten kleding moet de pasvorm goed zijn en comfortabel zitten.

De juiste gelegenheid
We hebben vele soorten bh’s. Bij push-up bh’s heb je een gel pad of stevige foam waardoor je borsten 1 cupmaat groter lijken. Longline bh’s hebben aan de onderkant kant, wat iets langer doorloopt om het geborduurde detail goed tot zijn recht te laten komen. Bij een bralette bh gaat het vaak om een halternek, met cut-outs en een romantisch printje.

Ben je sportief aangelegd? Hiervoor zijn de sport bh’s de ideale oplossing. Ze sluiten strak aan om de borsten, met bandjes die niet bij elke squad of andere beweging los schieten. Om ongestoord en prettig te kunnen sporten.  Laat je inspireren door de vele mogelijkheden, want die zijn!

Tip: Om de bh lang in goede staat te houden, wordt het aangeraden om de bh in een handwas te reinigen en niet te drogen in een droogtrommel. Wil je de bh toch in de wasmachine schoonmaken, maak dan gebruik van een bh waszakje.

Voor meer handige modetips kijk je op vrouwenboulevard!

Glamour & Fashion, Kleding, Mode, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.