Lifehacks voor je kleding

Soms gaat je kleding snel stuk en denk je, hier is echt geen oplossing voor. Nou, toch wel. Met deze hacks, gaat er echt een hele wereld voor je open. Het maakt het leven gewoon een stuk makkelijker! Dus let goed op, want hier komen ze:

Kraag

Je kraag van je blouse is op de een of andere manier altijd net verkeerd gestreken en krult precies de verkeerde kant op. Hier is een oplossing voor, doe de blouse aan en strijk hem glad met een warme stijltang. Het werkt eigenlijk hetzelfde als een strijkijzer. Super handig dus!

Strakke schoenen

Nieuwe schoenen gekocht, maar toch iets te strak? Prop er sokken in en verwarm de plekken die strak zitten met de föhn. Voilà. Maatje groter 😉

Kledinghoes

Stop je kleding in een kledinghoes wanneer je op vakantie gaat. Doordat je dat doet, voorkom je dat je kleding kreukelt! En anders kan je vaak een mini strijkijzer kopen, ook handig!

Haarlak

Spuit haarlak op je panty om ladders te voorkomen. Zo kan je net iets langer doen met de panty. Altijd fijn toch!

Pluisjes

Wanneer je allemaal pluisjes aan je trui hebt, is dat natuurlijk super irritant. Een simpele oplossing: gooi je sweater in de vriezer voor 1 nacht, en je zult er niets meer van merken!

Foundation

Wanneer je foundation in je kleding hebt is dat natuurlijk super vervelend, smeer dit in met scheerschuim, laat het even intrekken en was het daarna. En gone!

Hopelijk heb je wat aan deze tips! Als je nog meer tips nodig hebt, ga dan naar vrouwengids.nl.

Shops, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.