Beauty lifehacks

Wie heeft ze nodig? Juist. Ieder meisje heeft beauty lifehacks nodig. Het scheelt met deze trucjes zo veel tijd in de ochtend om jezelf klaar te maken. Want, wat er soms zo moeilijk uit ziet, is binnen 5 minuten gedaan. Veel leesplezier en deel de hacks vooral met je beste vriendinnen!

Inlegkruisje

Dit klinkt misschien gek, maar gebruik een inlegkruisje als je last hebt van veel zweetplekken. Zo komt het zweet in het inlegkruisje en blijft je shirt gewoon lekker droog. Ps: dit kan wel alleen met een t-shirt natuurlijk.

Parfum

Een manier om je parfum langer te behouden is als je het aanbrengt op je ellebogen, achter je oren en op je polsen. En als je daar nog vaseline op smeert, blijft het nog langer hangen! Top!

Oogpotlood

Soms is je oogpotlood gewoon een beetje dof, houd hem dan 10 seconden onder een vuurtje en de kleur wordt weer intenser. Wacht daarna even een paar minuten voordat het afgekoeld is, je wil je oog natuurlijk niet verbranden. Dit kan alleen met kohlpotlood.

Tandenborstel

Heb jij last van pluishaartjes? Spuit een tandenborstel in met haarlak en borstel ze weg. Dag pluishaartjes! Ideaal.

Wimperkruller

Wanneer een wimperkruller warm is, werkt hij beter. Kijk maar naar een krultang. Je kunt hem even föhnen. Doe het niet te lang, anders wordt ie te warm!

T-shirt

Verzamel een paar oude T-shirts, en gebruik deze voortaan om je haar te drogen. Dit is zachter en werkt sneller voor je huid.

Hopelijk heb je hier wat aan, en als ik er nog een paar heb gemist kun je altijd even een reactie achterlaten!

Shops, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.