Koningin Maxima, ofwel modekoningin

Koningin Maxima wordt gezien als een ware modekoningin. Wanneer je haar weer hebt gezien, wil je eigenlijk gelijk weten waar ze welk item vandaan hebt. En ook van de drie prinsesjes wil je eigenlijk meteen weten waar het vandaan komt. Het ziet er altijd helemaal on point uit, en de stylisten van de koningin weten precies wat ze doen!

Marc van der Linden is een deskundige van het koninklijk huis in Nederland. Hij volgt de royalties op de voet en van hem kan je altijd weten, wat waar vandaan komt. Hij besteedt er vaak uitgebreid aandacht op en is een top manier om er achter te komen wat Maxima of de prinsesjes dragen.

Ontwerpers

Maxima draagt vaak kleding van Nederlandse ontwerpers. Zoals Claes Iversen of Matthijs van Bergen. Soms zien we haar in een combinatie met meerdere stijlen mar de jurk die we nog goed herinneren is de jurk van Jan Taminiau. Toen Maxima trouwde koos ze voor het Italiaanse merk Valentino, wat in het begin een van haar favoriete merken was.

Maxima wordt gezien als modekoningin en terecht, ze ziet er altijd super uit in de kleren die zij draagt. Haar accessoires zijn perfect afgesteld op haar outfits en wij zijn echt blij met zo’n modieuze koningin als zij.

Zara en H&M

Wat leuk is dat de kleine prinsesjes niet alleen high fashion dragen, maar ook kleding van de H&M en Zara. Ze worden vaker gespot in niet high fashion tegenwoordig. Dat maakt ze zo lekker normaal. Ze zien er allemaal nog steeds super leuk uit.

Maxima en de drie prinsesjes weten precies wat ze doen, en wij juichen hierom! Ga zo door, en blijf onze inspiratie!

Shops, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.