Kledingtips voor de zomer van 2019.

Het is al een tijdje Mei. En dat betekent dat de zomer weer voor de deur staat. Over een paar maanden is het weer de hoogste tijd om de lange broeken en truien te vervangen voor korte rokjes en jurkjes. Maar, wat moet je deze keer kiezen? Wat zal er aankomende zomer in de mode zijn? In dit blog zul je een overvloed aan kledingtips ontvangen. Ook zul je alternatieven krijgen voor het shoppen. Maar ook hulpmiddelen die jouw weg naar prachtige outfits zal bevorderen!

Zomerkleding.

Als je denkt aan zomerkleding denk je waarschijnlijk meteen aan bloot, heel veel bloot. Maar is dat anno 2019 nog wel gepast? Het antwoord is: ja! Maar het antwoord is ook: nee! In de loop van de tijd verandert alles. Zo ook, je raadt het al, kleding. Waarschijnlijk zag je vorige zomer naast de korte rokjes en jurkjes ook mensen met lange, fijne broeken. Met bijvoorbeeld strepen of ruitjes erop. Maar natuurlijk ook zonder die vormen. Hier lees je meer over de mooiste damesmode voor dit jaar.

Lange kleding en ultra dunne stoffen.

En, je raadt het al, ook dit jaar zijn die weer van de partij. Je zult denken: “Huh lange kleding? Maar het is toch zomer?” Het antwoord is: ja! Natuurlijk moet je geen dikke winterjassen of pakken verwachten, maar om maar een voorbeeld te noemen: ultra dunne stoffen. Bijvoorbeeld een linnen broek of katoenen shirts. Als je bang bent om saai gevonden te worden? Helemaal niet zelfs! Je kunt zo ongelooflijk veel mooie outfits maken met soortgelijke broeken. Want elk shirt kan erbij passen. De kledingtips die in dit blog worden gegeven zijn overigens bedoeld als advies! Het is natuurlijk de bedoeling dat je uiteindelijk zelf de creatieve schoenen aan doet!

Online personal shopper.

Maar stel je voor, je bent inspiratieloos. Wat doe je dan? Je kunt natuurlijk een familielid of vriend vragen, maar wat als hij/zij net als jij geen smaak heeft. Dan houdt het op zul je denken. Of toch niet? Misschien heb je wel eens gehoord van een personal shopper. Dat is iemand die voor jou de winkels afloopt en uiteindelijk ervoor zorgt dat ze netjes in je kledingkast hangen.

Advies van een mode en kleding expert.

Maar anno 2019 zijn we in het digitale tijdperk beland. Wat betekent dat je dus tegenwoordig ook voor een online personal shopper kunt kiezen. Erg handig, toch? Als je geen idee hebt waar je dat vandaan kunt halen, hebben we hier een aantal voorbeelden: Outfittery, WE box, Zalon. Bij de WE box en Zalon ligt de focus op zowel mannen als vrouwen. Bij outfittery komen de heren meer aan bod. Je hebt er niet alleen een aanbod van personal shoppers maar ook een outfitter die jou kan helpen je kleding te laten matchen.

Kledingbox

Je hebt vast wel eens gehoord van een goodiebox. Daarin krijg je maandelijks een “verrassingsbox” met al jouw favoriete producten. Maar waarom neem je niet gewoon een kledingbox? Bij verscheidene winkels kun je die verkrijgen. Met top kwaliteit voor jouw zomer fashion looks.
Glamour & Beauty, Glamour & Fashion, Kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.