De leukste kleding voor modieuze meisjes

De zomer is nu echt begonnen. Buiten bloeit alles weer en de vogeltjes fluiten vrolijk. Vorige week tikte de temperaturen voor het eerst weer boven de 25 aan,dat betekent dat de truien, winterjassen en vesten nu toch echt wel kunnen worden opgeborgen. We kunnen plaats gaan maken voor dunne zomer jasjes, jurkjes en rokjes in onze kast, maar ook van onze dochter(s). Natuurlijk moet er ook wat nieuwe kleding worden aangeschaft.  Maar wat koop je nou eigenlijk voor je dochter? De modewereld staat natuurlijk niet stil, zelfs in de categorie kinderkleding, deze trends veranderen net zo snel.

Eigen stijl
Veel meisjes beginnen rond de leeftijd 10 of 11 toch wel een eigen stijl te ontwikkelen. Ineens weten ze heel goed wat ze wel een niet meer aan willen, en eigenlijk is alles wat jij voor ze uitkiest ineens niet meer leuk genoeg.  Het is daarom leuk en leerzaam om lekker samen te gaan shoppen. Zo kan je haar mee  laten beslissen in de kledingkeuze en creëert zij meer zelfvertrouwen doordat ze op vroege leeftijd haar eigen keuzes leert te maken en kan experimenteren met haar eigen stijl. Ga daarom niet alleen op pad of struin internet af in je eentje, straks koop jij allerlei shirtjes die je dochter vreselijk vindt. Op deze manier vind je samen de gouden middenweg en zijn jullie beiden tevreden!

Trends van 2019
Ook is het belangrijk om een beetje up-to-date te blijven met de laatste trends. Zoals we al zeiden, de modewereld staat niet stil! En ook tussen de meisjeskleding zien we weer veel nieuwe trends. Tussen de meisjeskleding lijkt alles deze zomer te draaien om lief, schattig en dromerig. Bijna een soort van prinsessenstijl. Het draait hierbij voornamelijk om de kleuren, het liefst lichte tinten of pastelkleuren zoals lichtroze, mint, lila en beige maar ook lichtblauw zijn helemaal trendy. Een goed voorbeeld hiervan vind je tussen de collectie van z8.  Deze trend is echt ideaal als jouw dochter van girly kleding houdt en zich graag net een prinsesje voelt. Wanneer dat niet zo is, dan is de ‘casual’ trend misschien meer wat voor jullie. Bij casual draait het voornamelijk om comfortabel en praktisch, maar ook daar kun je leuk mee variëren.  Het belangrijkste is natuurlijk altijd dat ze zich fijn voelt in haar kleding en zelf blij is met wat ze draagt.

Glamour & Fashion, Mode, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.