Dit zijn de nieuwe motorkleding trends

Zijn de kriebels de laatste tijd aangewakkerd? De laatste weken schijnt het zonnetje steeds vaker en met de zomer in aantocht wordt het tijd om nieuwe motorkleding te kopen voor komende zomer. De kans is groot dat je niet kunt wachten tot de temperaturen omhoog gaan en je er heerlijk op uit kunt trekken met de motor.

Als het gaat om motorkleding is je veiligheid natuurlijk het belangrijkste, maar je wilt natuurlijk ook wel een beetje modieus de weg op. Ook voor komende zomer zijn er weer een aantal opvallende motorkleding trends. Benieuwd naar welke items er dit seizoen niet mogen ontbreken bij jouw biker-outfit? Lees hieronder meer over de motorkleding trends van dit jaar!

Motor jeans

Als je denkt aan veilig motorrijden, dan denk je vaak aan leren motorbroeken. Echter kiezen tegenwoordig steeds meer motorrijders voor spijkerbroeken met daarin supervezel verwerkt. Deze kevlar jeans, ook wel motorjeans genoemd, zijn razend populair doordat ze de veiligheid van een motorbroek bieden en de draagbaarheid van jeans.

Systeemhelmen

Systeemhelmen zijn absoluut een must voor brildragers, maar ook onder de rest van de motorrijders is dit type helm het meest populair. Een systeemhelm is enorm functioneel door het opklapbare kinstuk. Ook biedt deze uitstekende bescherming en is het draagcomfort ook aangenaam.

Retro

Vintage is de laatste jaren in de complete motorwereld enorm populair. Ook vintage-look motorkleding is enorm populair. Denk aan motorhandschoenen en jacks van verweerd leer in grijs- en bruintinten. 

Motor sneakers

Motorlaarzen zie je tegenwoordig steeds minder op de weg. Steeds meer motorrijders kiezen voor een casual look. Motor sneakers zijn dan ook een van de populairste motorschoenen van dit moment en staan bekend om het hoge comfort en de stijlvolle look. Motor sneakers zijn speciaal gemaakt voor motorrijders. Het schoeisel ziet eruit als gewone sneakers, maar biedt de veiligheid van motorlaarzen.

Online nieuwe motorkleding bestellen voor komende zomer? Bij MotorkledingStore.nl vind je een uitgebreid assortiment motorjassen, motorbroeken, motorhandschoenen, motorschoenen en nog veel meer.

Kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.