Deze items moet je hebben wanneer je gaat skiën


Muts

Mutsen kunnen van cruciaal belang zijn om je lichaam warm te houden bij lage temperaturen, vooral in de bergen. Zodra je hoofd koud wordt, zal de rest van je lichaam snel volgen. Het is dus de moeite waard om ervoor te zorgen dat je goede kwaliteit hoofddeksels meeneemt op je reis. Zodra je helm afgaat, moet je muts op of het nu gaat om après-ski, wandelen in het resort of buiten zitten tijdens de lunch. Een muts zal helpen om 12% meer warmte vast te houden. Koop dus een goede muts!

Ski helm

Of u nu een totale beginner bent of een doorgewinterde pro, helmen zijn een belangrijke aanvulling op uw ski-outfit. De populariteit van de helmen is enorm toegenomen, en niet voor niets, het beschermen van je hoofd is een prioriteit! Helmen kunnen variëren van ongeveer €20 tot €500 en moeten niet te groot worden gekocht voor kinderen, zodat ze er in kunnen groeien. Wanneer ze gedragen worden, moeten ze goed passen en niet bewegen als het hoofd wordt geschud. Een helm is een zeer waardevolle investering.

Skibril

Heldere pistes kunnen het beste worden bekeken door een beschermende skibril die sneeuw, ijs en de zon tegenhoudt. U kunt sneeuwschittering, vlak licht en veranderende weersomstandigheden verslaan met een skibril met uv filter die speciaal voor uw omgeving is ontworpen. Om uw voorhoofd te beschermen, mag er geen gat zitten tussen uw helm en bril.

Zonnebril

Wanneer uw skibril tijdens de lunch of après-ski afgaat, kunt u worden verblind door het licht en kunnen uw ogen door de zon worden verbrand, wat kan leiden tot sneeuwblindheid, een tijdelijk verlies van het gezichtsvermogen door overmatige blootstelling aan de UV-stralen van de zon. Probeer 100% van het UVA, UVB, UVC en schadelijk blauw licht te blokkeren met een goede zonnebril. Vergeet niet om uw gezicht met zonnecrème in te smeren om een paar gênante bruiningslijnen te vermijden!

Kleding, Mode, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.