Een origineel kerstcadeau voor haar

De dagen zijn kort en buiten begint het steeds kouder te worden. De winter is nu echt aangebroken. Dit betekent ook dat Kerstmis binnenkort weer voor de deur staat. Veel vrienden en familie vieren Kerstmis onderling en geven elkaar dan vaak cadeautjes. Je kunt online een wensenlijst invullen, maar veel mensen weten niet wat ze erop moeten zetten. Ook zet niet iedereen zijn wensen op de lijst. Hierbij geven we je enkele tips voor originele kerstcadeaus om te geven of om te vragen.

1. Sieraden

Sieraden zijn super leuk en origineel om te geven en om te krijgen. Vrijwel de meeste vrouwen dragen dagelijks sieraden. Je kunt ook gepersonaliseerde sieraden geven zoals een initial ring met de initiaal van een dierbare. Weet je niet welke ringmaat ze heeft? Dan kun je ook altijd een initial ketting geven. Sieraden zijn er in allerlei prijsklassen, waardoor er altijd wel iets bij zit voor jullie afgesproken budget.

2. Lekker geurtje

Onder een lekker geurtje verstaan we eigenlijk van alles. Denk hierbij bijvoorbeeld aan parfum. Een vrouw kan niet genoeg parfum hebben. Ook een geurkaars of een geurverspreider voor in huis komt altijd goed uit en kan iedere vrouw gebruiken. Maar denk bijvoorbeeld ook aan lekkere doucheschuim of douchescrub die heerlijk ruikt. Iedere vrouw heeft wel behoefte aan quality time voor zichzelf. Een ontspannen momentje in bad met heerlijk ruikende badschuim of een bruisbal.

3. Een persoonlijk cadeau

Een persoonlijk cadeau is altijd een leuk en origineel cadeau. Ben je met jouw vriendin op vakantie geweest en hebben jullie nog een leuk vakantie kiekje? Laat deze dan bijvoorbeeld drukken op canvas. Super leuk om te geven en vervolgens in huis op te hangen. Ook leuk is om bijvoorbeeld een badjas te laten bedrukken met haar naam. Lekker warm voor tijdens deze koude winterdagen. Een ander leuk en persoonlijk cadeau is een gepersonaliseerde sleutelhanger. Gebruik hiervoor een leuke foto of hang er een persoonlijke boodschap aan.

Glamour & Fashion, Tips, Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.