De Grimm’s regenboog is het speelgoed van 2020

Grimm’s speelgoed is hét populaire speelgoed van 2020. Het bestaat al een tijdje, maar het wordt steeds populairder in Nederland. In dit blogbericht lees je van alles over dit leuke nieuwe speelgoed.

Vanaf welke leeftijd is het geschikt?

Voor welke leeftijd is een Grimms regenboog geschikt? Dat is een vraag die ik vraag hoor en dan met name vanaf welke en tot en met welke leeftijd. Persoonlijk denk ik dat het leuk kan zijn voor kinderen vanaf anderhalf jaar. Ze kunnen het detecteren en ermee spelen. Dit is speelgoed dat tegen een stootje kan, geen kleine elementen heeft en daarom niet gevaarlijk is. De verf is ook niet giftig, dus het kan geen kwaad om het in je mond te stoppen. Wanneer uw kind ouder wordt, kan hij of zij veel meer met deze regenboog doen.

Speelt je kind hier niet zoveel meer mee? Leg het dan tijdelijk opzij of stel je het op een iets andere manier voor. Zonder veel afleiding van ander speelgoed. Het kan ook helpen als je het speelgoed ‘s ochtends meerdere keren presenteert, zodat je kind ermee kan spelen en er dan mee aan de slag kan.

Het mooie van de regenboog is dat het een leuk speelgoed blijft, zelfs voor moeders en vaders. Ze kunnen zoeken naar Instagram of voor voorbeelden om de regenboog na te bootsen. Vanwege de ronde bogen is het vrij moeilijk om balans te vinden.

De mogelijkheden van Grimm’s speelgoed

De mogelijkheden van Grimms speelgoed zijn eindeloos. Niet voor niets is dit het best verkopende product van dit merk. Dit komt doordat de regenboog niet alleen mooi is, maar ook talloze functies biedt voor elke leeftijd. Bouw bijvoorbeeld met alle cirkels een toren, een piramide, een kip, een hond, een poppenhuis, een tunnel, een dinosaurus of gebruik het als decoratie. Kortom, alles is mogelijk met Grimms speelgoed.

Mode, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.