De nieuwste wenkbrauwtrend van 2020

Nadat de beroemde klantenkring van Tonya Crooks (Megan Fox, Natalie Portman, Eva Mendes enzovoorts) bleef klagen dat ze hun wenkbrauwen niet hetzelfde konden krijgen zonder haar deskundige hulp, begon Hollywood’s meest veelgevraagde wenkbrauwkunstenares met het maken van haar eigen assortiment van de op maat gemaakte melanges die ze thuis maakte.

Het resultaat is een assortiment die bestaat uit een slimme bewerking van alles wat je nodig hebt om je wenkbrauwen de perfecte ‘wow-factor’ te geven en te onderhouden. Dit geweldige assortiment heeft de naam The Browgal gekregen.

Assortiment van The Browgal

Inbegrepen in het assortiment zijn enkele precisie wenkbrauwscharen en een pincet, die volgens Tonya moet worden gebruikt in combinatie met professionele waxbehandelingen als het gaat om het verzorgen van de wenkbrauwen.

Bijna alle wenkbrauwexperts, vooral degenen die werken met beroemdheden, gebruiken wax en een pincet om de wenkbrauwen te trimmen. Dit is omdat je details en goed kunt vormen met wax.

Prijs voor deze wenkbrauwproducten

De producten van the Browgal zijn niet al te duur, maar ook niet goedkoop. Tonya Crooks heeft namelijk ook rekening gehouden met de financiële problemen van studenten en anderen die mooie wenkbrauwen wensen, maar geen geld hebben voor dure merken of salon bezoeken. Ze heeft daarom ook een wenkbrauwenlijn ontwikkeld die voor de meeste burgers gewoon betaalbaar is.

The Browgal: waar te koop?

The Browgal wordt steeds populairder en is dan ook bij verschillende websites te koop. Zo ook op de website van Esther van Maanen. Esther is een Nederlandse hair & make-up artist en reist op en neer tussen New York, Milaan en Parijs om te assisteren tijdens onder andere de Fashion Weeks. Op haar website vind je het volledige assortiment van The Browgal, zoals diverse serums, potloden, highlighters, schaartjes, gels, pincetten en borsteltjes.

Ga nu ook voor de perfecte wenkbrauwen en koop The Browgal producten online.

Glamour & Beauty, Glamour & Fashion, Hollywood Glamour, Mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.