Hoe houd je jouw baby warm in de kinderwagen?

Een dagelijkse dosis frisse lucht is goed voor u en de gezondheid van uw kleintje en kan uw baby zelfs helpen om ’s nachts goed te slapen. Dit is geweldig nieuws voor alle nieuwe ouders! Maar alleen al het idee om een ​​wandeling te maken als het ijskoud is, kan al genoeg zijn om je af te schrikken, vooral als je voor het eerst een ouder bent.

Baby’s zijn bijzonder gevoelig voor het koude weer, omdat ze hun temperatuur niet onmiddellijk kunnen regelen. Daarom is het belangrijk dat u waakzaam blijft en ervoor zorgt dat ze precies goed zijn – niet te warm en niet te koud! Als je onvoorbereid een wandeling maakt, kunnen zorgen over de warmte van je baby en het worstelen met omvangrijke en ineffectieve winteraccessoires een ontspannende wandeling veranderen in een stressvolle spoed naar huis, maar gelukkig zijn er tal van producten ontworpen om je te helpen.

1. Wandelwagenvoering

Een kinderwagenvoering is een must-buy uitrusting. Verkrijgbaar in verschillende stijlen voor alle merken kinderwagens, een voering zit in het lichaam van de kinderwagen om de baby eronder leuk en gezellig te houden, wat anders lastig is om te doen. Zoek naar een stof die ademend is om oververhitting te verminderen en wasbaar in geval van ongelukken. Door slim geplaatste sleuven in de voering zijn de harnasbanden van uw kinderwagen te allen tijde gemakkelijk toegankelijk.

2. Voetenzak

Een voetenzak is speciaal ontworpen voor het type kinderwagen dat je hebt, dus zorg ervoor dat je alleen naar compatibele opties kijkt. Een voetenzak past veilig op zijn plaats over je kinderwagen en heeft een ritssluiting om de baby in en uit te krijgen en de hoeveelheid dekking aan te passen die ze krijgen. Voetenzakken zijn meestal meer isolerend dan alleen dekens, dankzij het feit dat ze rondom de kinderwagen zijn bevestigd om een ​​kleine cocon voor je baby te maken om in te liggen. Ze kunnen ook een zachte isolerende binnenkant hebben, dus een geweldige optie als je een wandelaar bent en de baby langer warm wilt houden.

Voetenzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dus denk goed na over hoe lang u dezelfde wandelwagen zult gebruiken en of u dezelfde voetenzak ook wilt behouden. Let op – als je in het begin besluit om een ​​grotere voetenzak te kopen, moet je misschien extra dekens in de voetenzak gebruiken om de openingen op te vullen en ze warm te houden wanneer ze pasgeboren zijn. Overweeg het kiezen van een voetenzak met een afneembaar voetgedeelte, wat handig is als ze op eigen benen staan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de binnenkant van de voetenzak vuil wordt.

3. Dekens

Voor gebruik op zichzelf, of in combinatie met een voetenzak, zijn dekens je beste vriend! Alle ouders hebben het hele jaar door een groot aantal dekens van verschillende diktes nodig, dus zorg ervoor dat er altijd een in de bodem van je kinderwagen of luiertas ligt, klaar om te gebruiken als je weg bent. Als de baby klein is, kun je een deken gebruiken om ze in te pakken om hun handen in te steken en warm te houden, en een andere om over de bovenkant te leggen voor extra warmte.

De aanschaf van babyspullen kan erg duur zijn. Bij My BabyOutlet beschikken ze over goedkope babyspullen, waaronder ook dekens en voetenzakken. Neem eens een kijkje op deze website en schaf een goedkope voetenzak aan.

Glamour & Fashion, Mode, Shops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.