Beste tattoo ideeën voor 2020

Als je op zoek bent naar een nieuwe tattoo maar je weet niet wat, omdat je geen keuze kunt maken tussen alle geweldige designs die je online vindt, dan moet je gewoon een beetje op weg geholpen worden. De dagen dat je maar een beperkte keuze had in tattoo designs, zijn voorbij. Maar dit geeft natuurlijk wel weer keuzestress! Geen nood aan de man, wij helpen jou bij het maken van een keuze en we geven je wat extra tips!

Dieren tattoos

Het is best eenvoudig om de allure van een dier te begrijpen en veel dieren hebben een symbolische betekenis. Met welk dier kun jij je het beste identificeren. Bekijk ook waar sommige dieren symbolisch voor staan en of dit bij je past. Zo symboliseert de adelaar de scherpte en kracht van de geest en deze staat voor een overview. De duif brengt weer vrede, liefde en begrip. Deze wordt gezien als een spirituele boodschapper. Een vlinder staat voor vrijheid, vrouwelijkheid en verandering.

Bloemen tattoos

Bloemen raken nooit uit de mode en je hebt ontzettend veel mooie indrukwekkende flower designs. Bloemen tattoos kunnen in elke grootte, ontwerp en kleur gemaakt worden. Of je nu voor een tattoo gaat met veel mooie kleuren, of een zwart wit tattoo, met een bloem zit je altijd goed! Zo hebben je ook weer verschillende bloemen met een symbolische betekenis. Bijvoorbeeld de lotus bloem staat voor zuiverheid en verlichting en rebirth.

Verschillende tattoo stijlen

De ontwikkeling van tatoeages heeft zich de laatste jaren flink voortgezet. Van minimalistisch tot 3D tattoos en geometrische designs. Bedenk goed wat jij mooi vindt en voor altijd op je lichaam wilt dragen.

Test je keuze met een nep tattoo

Twijfel je toch nog een beetje wat nu het perfecte design voor jou is, kies dan eerst voor een tijdelijke tattoo. Een ideale manier om erachter te komen of dit is wat je wilt!

Mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.